• PRO TV
  • Julie Mayaya, detalii emoționante din culisele Cântă acum cu mine: „Am găsit oameni care m-au făcut să plâng”

Julie Mayaya, detalii emoționante din culisele Cântă acum cu mine: „Am găsit oameni care m-au făcut să plâng”

Julie Mayaya, detalii emoționante din culisele Cântă acum cu mine: „Am găsit oameni care m-au făcut să plâng”

Julie Mayaya, Alina Dincă și Cristi Dumitrașcu au băut cafeaua împreună la Vorbește lumea, unde au oferit detalii despre show-ul care vine în curând la PRO TV.

Cântă acum cu mine ajunge în curând la PRO TV, iar show-ul promite să ajungă în topul preferințelor telespectatorilor. Acesta este pariul celor trei muzicieni care au dezvăluit la Vorbește lumea detalii emoționante din culise. Julie Mayaya, Alina Dincă și Cristi Dumitrașcu fac parte din grupul celor 100 de specialiști care vor evalua prestațiile concurenților. Cei trei au oferit câteva informații interesante despre experiența lor de la filmări.

„Pe mine mă uimește chestia asta. Mă așteptam, la 100 de oameni, să se facă tot felul de bisericuțe, dar n-a fost cazul. Toată lumea s-a înțeles bine cu toată lumea și încă vorbim, încă ne întâlnim. Am reușit să găsesc câțiva oameni care m-au emoționat, am și plâns, dar cred că toată lumea a plâns”, a spus Julie Mayaya, impresionată de grupul de jurați incredibil de sudat de la Cântă acum cu mine.

Cei 100 de specialiști în muzică formează cel mai diferit, dar și cel mai exigent juriu de show de divertisment din România, lucru remarcat și de cântărețul Cristi Dumitrașcu.

 „A fost foate mișto. Colegii mai tineri aveau vorba asta: e un vibe extraordinar. S-a schimbat centrul Varșoviei. A fost foarte tare și ne-am înțeles foarte bine încă din prima zi de filmări. Și asta a fost cea mai tare chestie, pentru că, după cum bine știți, în industria asta muzicală mai toată lumea vorbește așa, se mai uită urât la celălalt. Aici a fost o frăție din prima zi până în ultima zi și, iacătă, ultima zi n-a venit fiindcă suntem încă împreună”, a mărturisit Cristi Dumitrașcu.

Alina Dincă a povestit și un episod amuzant petrecut în capitala Poloniei, când ea și o parte a colegilor săi de la Cântă acum cu mine au fost prinși fără bilet în tramvai. 

„Ne-am urcat în tramvai pentru că dragul nostru coleg Ciopec ne-a spus: vă puteți urca în tramvai să vă luați bilete din tramvai, ceea ce nu era neadevărat, doar că polonezii au și ei tramvaie mai vechi și tramvaie mai noi. E, noi ne-am urcat în tramvaiul mai vechi. La un moment dat am văzut doi oameni îmbrăcați frumos, am zis ăștia sunt ăia care ne vând bilete. Și mă duc direct: domne, io bilet. Aaa, bilet control! Ce-ai făcut?”, a povestit Alina, cotinuând că poliția a fost chemată să intervină.

Cum s-a terminat povestea la poliție, aflați în video-ul de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni