Lavinia Goste: „Acest show mă scoate din zona mea de confort și mă face să mă descopăr”


	Lavinia Goste: „Acest show mă scoate din zona mea de confort și mă face să mă descopăr”
Data: 23 Ianuarie 2019

Un artist ceva mai conservator, cântăreața de muzică populară Lavinia Goste trăiește o experință nouă la Cântă acum cu mine. Ce spune interpreta de show-ul de la PRO TV.

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? 

Time Of my Life. Acasă dansăm toți, adică eu, Marius, soțul meu, și gemenele de 5 anișori. Ele pun melodia, ne ridică de pe canapea și nu avem încotro, dansăm și cântăm... cam răsuna casa.”

Ce înseamnă pentru ține să faci parte din proiectul Cantă acum cu mine? 

„E o nouă experiență, să lucrez și să cunosc oameni profesioniști, atât colegii (cei 100), cât și să lucrez cu o echipă care știe să scoată untul și ce-i mai bun dintr-un artist. Cântă acum cu mine e un proiect de anvergură, de divertisment, eu fiind un artist mai conservator și clar pe o altă nișă. Acest format mă scoate din zona mea de confort și mă face să mă descopăr pe mine.” 

 Ce asteptări ai de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi pe ritmul impus de ei? 

„Păi trebuie să mă poată distra, dacă ajunge să facă asta mă ridic, nu stau jos. Să mă facă să trec cu vederea dacă sunt greșeli tehnice vocale și să mă facă să trăiesc momentul!”  

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu? 

„Voi puncta întregul act artistic, care e un pachet:  

- inteligența muzicală, timbrul vocii trebuie să mă cucerească, nu mă interesează să aibă un ambitus mare, ci să fie un timbru special. 50.000 de euro nu se câștigă așa ușor; 

- să fie expresiv, carismatic, să știe să fie cuceritor, să transmită mesajul piesei 

- energia e și ea foarte importantă 

Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală? 

„Tocmai din acest motiv mă gândesc că unii nu pot ajunge în finală din cauza mea, sunt atentă la cine mă ridic. Sfatul meu este să continue să cânte, să fie atenți cum își aleg profesorii și oamenii care îi pot propulsa. Tiparul unui artist se croiește în ani și e nevoie de multă muncă și experiență pentru o prestație extraordinară.”
 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies