• PRO TV
  • Ludmila Danilceac, câștigătoarea primei ediții Cântă acum cu mine: „Nu-mi vine să cred”

Ludmila Danilceac, câștigătoarea primei ediții Cântă acum cu mine: „Nu-mi vine să cred”

Ludmila Danilceac, câștigătoarea primei ediții Cântă acum cu mine: „Nu-mi vine să cred”

O tânără de 23 de ani din Chișinău, cu ambiții mari și experiențe de viață dintre cele mai intense, este câștigătoarea primei ediții a show-ului Cântă acum cu mine. Felicitări, Ludmila Danilceac!

Ludmila s-a exprimat exemplar prin muzică la Cântă acum cu mine, încă de la prima audiție. Este lucrul pe care-l face cel mai bine. Tânăra, originară din Chișinău, și-a găsit cu greu cuvintele pentru a exprima ceea ce a simțit în momentul în care a fost declarată „artistul complet” al show-ului de la PRO TV.

„Mă simt foarte straniu pentru că încă nu realizez că am câștigat, e pentru prima oară când câștig un concurs atât de mare. Eu încă sunt șocată! Mă uit la premiu și nu-mi vine să cred că e al meu”, ne-a spus, la cald, Ludmila.

Tânăra mărturisește că a fost copleșită de emoții în ziua audițiilor, însă a reușit să se adune și să ne ofere un spectacol inegalabil. 

Când am ieșit în fața celor 100 tremuram că varga, ceea ce mi s-a întâmplat și la ultima piesă. Emoțiile mă cuprind când sunt pe scenă, mă cufund în piesă, cânt și atât. Nu mai țin minte nimic din ce s-a întâmplat”, mai spune tânăra cântăreață.

Vezi în GALERIA FOTO de la finalul articolului mai multe poze emoționante din marea finală!

Ce le-ai spune celor care vor să se înscrie în sezonul 2? 

„În primul rând, aveți încredere în voi, eu n-am avut! Chiar sincer vă spun, am venit la această emisiune pentru că au insistat părinții mei. Ei aveau mai mare încredere în mine decât aveam eu. Mergeți înainte și fiți așa cum sunteți voi!”

„Am ajuns foarte greu la emisiunea Cântă acum cu mine, la un moment dat credeam că nu o să mai ajung. Au fost o mulțime de lucruri care m-au împiedicat să vin aici. Am venit cu gândul că o să fie o experiență interesantă, că o să cunosc foarte mulți oameni talentați și atât. Nu mă gândeam că o să ajung până aici.”

Trofeul de la Cântă acum cu mine ți-a adus și premiul cel mare, de 50.000 de euro. Te-ai gândit ce vei face cu banii?

„Ah, stai că am uitat de asta! Vreau foarte tare să-mi cumpăr un apartament, să avem un colțișor al nostru, eu și logodnicul meu. O să vedem, nu știu, mi-ar plăcea să-mi fac și un studio în care să compun, să fac piese peste piese și, în zece ani, să cânt pe un stadion ca Beyonce și Jessie J”, ne-a dezvăluit Ludmila. 

Ludmila Danilceac a ajuns în marea finală împreună cu alți doi mari artiști apreciați de cei 100 de specialiști de la Cântă acum cu mine: Andra Botez și Theodor Valentin Rusu. Cei doi au făcut o figură frumoasă și meritau, în egală măsură, trofeul Cântă acum cu mine. Dar, nu poate fi decât un învingător. Iar acesta este Ludmila Danilceac. 

Vezi mai jos prestația ei din finală!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni