• PRO TV
  • Ultimii concurenți intră pe scena Cântă acum cu mine și luptă pentru un loc în marea finală!

Ultimii concurenți intră pe scena Cântă acum cu mine și luptă pentru un loc în marea finală!

Ultimii concurenți intră pe scena Cântă acum cu mine și luptă pentru un loc în marea finală!

Duminica aceasta, de la ora 23:00, ultimii interpreți vor urca pe scena Cântă acum cu mine și vor încerca să dea tot ce au mai bun în fața celui mai divers și exigent juriu. Concurenți din toate colțurile țării vor lupta prin muzică, dans și energie să ocupe ultimele două locuri din marea finală a show-ului Cântă acum cu mine.

O animatoare din Republica Moldova va păși în fața juriului cu emoții în glas, vizibil copleșită de privirile celor 100, dar va cânta o melodie care îi va da peste cap până și pe cei mai aprigi jurați. ”Momentul tău m-a făcut să mă gândesc de ce am ales meseriile astea: actorie, muzică? Dar asta e pentru tine și pentru toți concurenții care visează în cămăruța lor de acasă un moment de genul ăsta, pentru toate clipele în care te-ai visat pe o scenă făcând asta, pentru toate momentele în care ai crezut că nu o să reușești sau îți spui >. Ia-ți cinci secunde și gândește-te ce s-a întâmplat, conservă momentul acesta și păstrează-l pentru viitor. La fel o să fac și eu. Ești preferata mea pentru tot, ai un har aparte!”, îi va spune Krem, impresionat de reprezentația fetei. Jazzy Jo va compara glasul ei cu un diamant: ”Ai toate diamantele necesare, care să te acopere cu totul, și pe dinauntru, și pe dinafară.”. 

Cine sunt cei doi concurenți care vor intra în marea finală, dar și ce concurent va reuși să ridice toți cei 100 de jurați în picioare, vedem duminică, de la ora 23:00, la Cântă acum cu mine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni