Experți

MIRCEA ILIESCU - Genetician
Mircea Iliescu
Genetician

Mircea Iliescu este doctor în genetică și evoluție umană (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). În prezent, predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universității Cambridge. E pasionat de diversitatea umană din întreaga lume, iar împreună cu alți colegi din Marea Britanie, India și România se concentrează asupra evoluției genetice a diversității umane în populațiile cu o istorie evolutivă complexă.

TAHER SONU - Expert în tehnica seducției
Taher Sonu
Expert în tehnica seducției

Psiholog, expert în tehnica seducției, autorul celei mai citite cărți de seducție din România – ”Dacă n-o seduci, se duce”. De peste 10 ani, Taher Sonu îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu.

VICTOR TORIANI - Psihoterapeut și psiholog clinician
Victor Toriani
Psihoterapeut și psiholog clinician

Victor Toriani este psihoterapeut și psiholog clinician, fondatorul Asociației Psihologice Române Toriani, iar în ultimii ani a proiectat și construit programe psihologice care sprijină atât companiile, cât și persoanele fizice în eforturile lor de a realiza un echilibru între dezvoltarea individuală, viața personală și cea profesională.

OANA NICOLAU - Psihoterapeut de cuplu și psihosexolog
Oana Nicolau
Psihoterapeut de cuplu și psihosexolog

Oana Nicolau este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, soție și mama a trei băieți. Formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste, dar și să înțeleagă cum poate să-i ajute mai bine pe cei care trec prin perioade tensionate în cuplu, să-i sprijine și să-i ghidează să dezvolte relații funcționale, sănătoase și împlinite.

Modifică setările cookies