Andreea de la Căsătoriți pe nevăzute, irezistibilă în costum de baie. Fosta concurentă petrece ore bune la sala de sport


	Andreea de la Căsătoriți pe nevăzute, irezistibilă în costum de baie. Fosta concurentă petrece ore bune la sala de sport
Autor: Diana Oprea
Data: 16 August 2022
În emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, Andreea Clinchevici a arătat că este o fire pozitivă și fără inhibiții. În show-ul de la PRO TV, telespectatorii au putut să o vadă în costum de baie, când ea și fostul ei soț, Emilian, au făcut baie în piscină, pe balcon. 

După aproximativ un an de la finalul emisiunii, Andreea a trecut printr-o schimbare vizibilă. Concurenta și-a tonifiat corpul, după ce a urmat o serie de antrenamente la sala de sport. În cele mai recente imagini, Andreea este irezistibilă în costum de baie. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Și stilul ei vestimentar a devenit destul de îndrăzneț. Andreea alege să poarte fuste scurte și bluze decoltate, etalându-și bustul. 

La finalul emisiunii, Andreea Clinchevici le-a mărturisit experților că nu simte nimic pentru Emilian și că nu-l poate vedea decât ca pe un prieten. Emilian și-a refăcut viața, dezvăluind pe rețelele sociale că trăiește o nouă poveste de dragoste alături de o femeie pe nume Alina. 

Andreea nu a spus deocamdată dacă se află sau nu într-o relație. Ea a păstrat legătura cu foștii concurenți ai emisinii: Cristina, Georges și Adrian Jitea. 

Citește și: Cum a reacționat Emilian la propunerea Andreei de a cumpăra o piscină. „El este foarte receptiv de fel”

Sursă foto: Facebook/ Clinchevici Andreea Georgiana

Vezi și: Decizie finala Andreea și Emilian

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies