• PRO TV
  • Andreea și Emilian au spus "DA!" în show-ul Căsătoriți pe nevăzute! Emisiunea a fost lider de audiență

Andreea și Emilian au spus "DA!" în show-ul Căsătoriți pe nevăzute! Emisiunea a fost lider de audiență

Andreea și Emilian au spus "DA!" în show-ul Căsătoriți pe nevăzute! Emisiunea a fost lider de audiență

4 experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică au format aseară primul cuplu în show-ul Căsătoriți pe nevăzute. Andreea (32 de ani) și Emilian (31 de ani) s-au cunoscut pentru prima dată în fața ofițerului stării civile și au spus ”DA!” în cel mai curajos experiment social al momentului. Ediția de marți seară a fost lider de audiență. 

Andreea și-a dorit un bărbat bun, care să o iubească și să o aprecieze, iar experții au decis că cel mai mare grad de compatibilitate l-ar putea avea cu Emilian – un marinar în Forțele Navale Române. Povestea lor de viață e similară, la fel ca Andreea, Emilian a crescut fără tată și a fost nevoit încă din copilărie să se transforme în ”bărbatul casei” pentru mama și sora lui. 

”Suntem martorii unui moment absolut senzațional, unic pentru toți: o căsătorie pe nevăzute. Andreea și Emilian sunt aici pentru că de multă vreme își caută fiecare jumătatea. Trebuie să-i felicităm pentru curajul acesta și pentru emoțiile lor molipsitoare!”, a spus Elena Lasconi, primarul care a oficializat căsătoria celor doi. 

Reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute a fost marți seară lider de audiență. Emisiunea a înregistrat 6.3 puncte de audiență și 22.6% cotă de piață, pe segmentul de public format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.4 puncte și 19.3% share. La nivelului publicului național 21 – 54, grade Esomar ABCD, PRO TV a înregistrat aseară 6.7 puncte de rating și 20.3% share, iar televiziunea de pe locul doi avea 5.8 puncte de audiență și 17.5 cotă de piață. 

Cum se vor comporta cei doi miri în luna de miere, dar și ce se va întâmpla cu Georges și Cristina, al doilea cuplu pe care experții l-au format, vedem săptămâna viitoare, marți, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute.

Căsătoriți pe nevăzute – Iubirea e o știință! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni