• PRO TV
  • Căsătoria pe nevăzute, un test mult prea greu pentru Andra și Mihai? ”Mă faci să mă simt ca un prieten...”

Căsătoria pe nevăzute, un test mult prea greu pentru Andra și Mihai? ”Mă faci să mă simt ca un prieten...”

Căsătoria pe nevăzute, un test mult prea greu pentru Andra și Mihai? ”Mă faci să mă simt ca un prieten...”

Astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute, ultimul cuplu format de experți petrece luna de miere într-o vacanță care ar putea să scoată la iveală o dinamică a relației la care nimeni nu o aștepta. Evoluția perechii va lua prin surprindere pe toată lumea, deși cei doi ar trebui să se descopere ca bărbat și femeie, între ei se dezvoltă mai degrabă o relație de prietenie. 

Aflați la o cină romantică ce ar trebui să-i apropie și mai mult, Andra (30 de ani) și Mihai (29 de ani) vor ajunge la concluzia că între ei nu exită prea multe lucruri în comun și nici prea multe subiecte de discuție. ”Când doi oameni stau la o masă și nu au ce să-și vorbească, n-au ce să-și spună, ceva nu e ok acolo. Primul subiect pe care l-am avut a fost acela că nu avem nimic de vorbit”, va spune Mihai.

O remarcă pe care actuala lui soție o face va declanșa în mintea mirelui o ipoteză atipică pentru doi oameni care-și doresc să formeze un cuplu: ”Mi se pare foarte ciudată faza aceasta, să semeni foarte mult cu fratele meu și cu fostul meu prieten. E ca și cum eu stau acum la masă cu fratele meu geamăn sau cu clona fratelui meu”, îi va mărturisi Andra soțului ei, fără să se gândească la repercursiunile vorbelor ei. 

Surprins de ceea ce aceasta a spus, Mihai va ajunge la concluzia că atitudinea pe care Andra o are față de el e mai degrabă cea a unui prieten, nu a unui partener de cuplu. ”Deja mă faci să mă simt ca un prieten și nu știu cum o să reușesc să trec peste. Așa mă simt. Ca și cum aș fi frățiorul tău mai mare. Ești conștientă că tu cu cât stai mai mult în stadiul ăsta, nu faci decât să mă îndepărtezi. Nu că m-aș fi apropiat până acum. Senzația pe care o am acum e că am ieșit cu surioara mea mai mică, mâncăm ceva, vizităm, ne mai luăm o înghețată, îi mai povestesc una alta, îi mai dau un sfat, se plânge toată ziua, eu încerc să o consolez. Așa mă simt, vorbesc foarte serios. M-ai dus în zona asta și să mă scoți nu e simplu!”, îi va spune acesta. 

Cum va reacționa proaspăta mireasă, dar și ce impact vor avea aceste discuții asupra relației lor viitoare, vedem în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Edițiile Căsătoriți pe nevăzute sunt disponibile online și pe voyo.ro.

Căsătoriți pe nevăzute – Iubirea e o știință!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni