• PRO TV
  • Căsătoriți pe nevăzute, cel mai curajos experiment social al momentului, începe astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV!

Căsătoriți pe nevăzute, cel mai curajos experiment social al momentului, începe astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV!

Căsătoriți pe nevăzute, cel mai curajos experiment social al momentului, începe astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV!

Începând din această seară asistăm la cel mai îndrăzneț experiment social realizat vreodată în istoria televiziunii.

Un studiu în care 4 experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică formează cupluri din oameni complet străini, cu scopul de a afla dacă știința poate descoperi adevărata dragoste. Show-ul Căsătoriți pe nevăzute începe astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Oana Nicolau (psihosexolog și psihoterapeut de cuplu), Mircea Iliescu (genetician), Victor Toriani (psihoterapeut și psiholog clinician) și Taher Sonu (expert în tehnica seducției) vor analiza în această seară primii concurenți care au avut curajul să se înscrie în cel mai urmărit experiment social al momentului. Vor fi testați, analizați și profilați, pentru ca într-un final, pe baza personalității lor să fie căsătoriți cu o persoană complet necunoscută. 

Doi străini se întâlnesc pentru prima oară în viață direct la nunta lor. Mirii ajung la starea civilă, își oferă verighetele în fața familiei, făcând primul pas în taina căsătoriei, imediat după pleacă în luna de miere, iar la întoarcere se mută împreună. După 30 de zile de conviețuire cei doi își vor asculta inima și vor decide dacă această provocare îi va face să rămână împreună pentru totdeauna sau să se despartă. 

Poate prezice știința omul de care ne vom îndrăgosti?

Ambițioasă, optimistă, Andreea (32 de ani) este determinată să-și întâlnească alesul pe baza științei. Spune că are nevoie de un bărbat bun, care să o iubească și să o aprecieze, dar că mereu a fost atrasă de băieți care nu-i ofereau suportul de care avea nevoie, dezvolta relații toxice și ajungea să fie respinsă sau înșelată. Crede că relația rece pe care a avut-o cu tatăl ei după divorțul părinților i-a cauzat anumite comportamente și tipare nesănătoase, care de cele mai multe ori se transpuneau în relațiile ei. 

În această seară, cei patru experți vor încerca să găsească bărbatul cu cea mai mare compatibilitate pentru Andreea și să formeze primul cuplu care se va întâlni la starea civilă și va decide dacă va spune ”DA!” în cea mai palpitantă experiență a vieții. Cine este cel care o va aștepta pe Andreea în fața ofițerului stării civile, dar și cum vor reacționa cei doi când se vor privi în ochi pentru prima dată, vedem astăzi, de la ora 21:30, în show-ul Căsătoriți pe nevăzute.

Căsătoriți pe nevăzute – Iubirea e o știință!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni