Cristina și Georges, cel mai compatibil cuplu! Cum i-a schimbat experiența “Căsătoriți pe nevăzute”

Autor: Alina Popa
Data: 17 Noiembrie 2021
Experimentul “Căsătoriți pe nevăzute” a fost un real succes pentru Cristina și Georges, chiar dacă, în momentul deciziei finale, cei doi au lăsat verighetele pe masă, în fața experților, și au decis să meargă pe drumuri separate. 

Într-un final, cei doi s-au regăsit, au hotărât să-și mai dea o șansă și să rămână căsătoriți … pe nevăzute. 

Cristina și Georges au fost invitați în emisiunea “Vorbește lumea”, acolo unde au povestit cum i-a schimbat experiența “Căsătoriți pe nevăzute” și au vorbit despre relația lor. 

Cei doi au avut cea mai bună compatibilitate din emisiune, iar cuplul lor a fost unul dintre preferatele publicului. 

Georges Felea a povestit că nu i-a fost deloc ușor în momentul în care Cristina i-a spus că-și dorește să continue relație alături de el, însă fără a fi căsătoriți. Gălățeanul a refuzat atunci și a dat jos verigheta de pe deget.

“Mi s-a rupt sufletul! Simțeam că îmi dau o bucată din mine. A fost oribil. Nu mai avea același farmec să fi rupt certificatul de căsătorie. Am simțit că lucrul acesta ne leagă pe noi. Și indiferent cât de mult timp o să fim împreună sau ce o să facem de acum încolo, eu sper să păstrăm lucrul acela. Când rupem…rupem cu totul”, a povestit Georges. 

Cei doi au stat o lună despărțiți și au mărturisit că au suferit în egală măsură. Georges este cel care a făcut primul pas spre împăcare. 

“Primul pas l-a făcut cine ar fi trebuit să-l facă. Adică eu. M-am deschis în fața ei și i-am spus că o doresc pentru ce reprezintă ea pentru mine”, a mai spus Georges. 

“Eu îl voiam pe el, doar că nu voiam actul acela pentru că îmi era frică de anumite lucruri”, a adăugat și Cristina.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies