• PRO TV
  • Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute” au devenit prezentatorii unui show live despre viața de cuplu

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute” au devenit prezentatorii unui show live despre viața de cuplu

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute” au devenit prezentatorii unui show live despre viața de cuplu

Au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, anul trecut, în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”. De atunci formează un cuplu frumos și plin de viață, împărtășind experiențele și aventurile prin care trec cu urmăritorii lor de pe rețelele sociale. 

După participarea în emisiune, Cristina și Georges au devenit foarte populari pe internet. Prin filmulețele amuzante pe care le postează frecvent au atras un public destul de numeros. Mai nou, cei doi au devenit vloggeri, iar în fiecare miercuri, de la ora 21:00, prezintă o emisiune live pe YouTube. 

„TABU este un show live care abordează, sincer, firesc și direct, teme legate de relații, viața de cuplu, fericire, bani, inadaptare etc.”, explică foștii concurenți pe pagina lor de facebook. 

Printre primii invitați s-a numărat și un fost concurent de la Căsătoriți pe nevăzute, Adrian Jitea. 

„În episodul 4: Burlac la 40+, Adrian Jitea ne-a dat o lecție de sinceritate și de asumare! Direct. Pe șleau. Fără ocolișuri”, menționează Georges și Cristina. 

Adrian a răspuns la mai multe curiozități ale internauților, care au trimis mesaje pe parcursul emisiunii. El a dat detalii despre problemele care s-au iscat în timpul relației lui cu Dana Costea. 


„Scumpa mea soție, la vremea respectivă, gândea că prezența ei este suficientă pentru satisfacerea unui bărbat, pentru trezirea bărbatului, pentru excitare, preludiu. Principiile la care se raporta ea erau că eu trebuie să mă ocup de tot”, mărturisește  Adrian în interviu.

Vezi detalii în materialul video de mai jos. 






Sursă foto: Facebook/ TABU cu Cristina & Georges

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Emilia Popescu - „Una m-a scuipat pe strada”





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni