• Emisiuni
  • La Măruță
  • Elena Lasconi, ofițer de stare civilă în "Căsătoriți pe nevăzute". Ce salariu încasează ca primar

Elena Lasconi, ofițer de stare civilă în "Căsătoriți pe nevăzute". Ce salariu încasează ca primar

Elena Lasconi, cea care joacă rolul de primar în emisiunea "Căsătoriți pe nevăzute" a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o prezintă. Ea a vorbit cu drag despre show-ul difuzat de PRO TV, dar și despre poziția sa de primar al municipiului Câmpulung Muscel.  

Elena Lasconi a sosit încărcată de daruri în emisiunea lui Cătălin Măruță și a dorit că promoveze locul al cărui primar este: Câmpulung Muscel. Elena a adus pâine, covrigi cu ou, înregistrați la OSIM, dar și un cozonac pufos cu whisky, făcut după o rețetă cu totul și cu totul specială.

Elena a vorbit despre emisiunea din care face parte "Căsătoriți pe nevăzute"."În primul rând nu știu cum am aterizat eu în emisiune. Cred că a avut o mare influență că s-a dus vestea că am aprobat zeci de cereri de căsătorie. Pot veni tinerii să se căsătorească la Câmpulung cu aprobarea primarului. Eu personalizez oficierea căsătoriei, pun foarte mult suflet și nu pentru că vreau să mă dau mare, ci simt că ăsta este un moment foarte, foarte important. Și așa cred că am aterizat în emsiune", a povestit Elena Lasconi.

Elena a vorbit despre întoarcerea sa în televiziune, dar a făcut și o dezvăluire cu adevărat picantă. Întrebată despre salariul pe care îl primește în calitate de primar, ea a dezvăluit suma pe care o încasează lunar fără să se eschiveze. 

„E public. Vreo 9.000 și ceva de lei. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când mă duceam la PRO TV? În 45 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Nu stăteam 14 ore pe zi ca acum.”, a spus Elena Lasconi.

Vezi interviul integral în clipul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni