• PRO TV
  • Emilian de la Căsătoriți pe nevăzute, mesaj pentru Andreea după ce aceasta a decis să îl părăsească

Emilian de la Căsătoriți pe nevăzute, mesaj pentru Andreea după ce aceasta a decis să îl părăsească

Emilian de la Căsătoriți pe nevăzute, mesaj pentru Andreea după ce aceasta a decis să îl părăsească

În ultima ediție "Căsătoriți pe nevăzute", doar două cupluri, Georges Felea-Cristina Diaconu și Adrian Jitea- Dana Costea au hotărât să meargă mai departe după experiența show-ului.

Emilian Dimoftei a fost refuzat de Andreea, iar, la câteva zile de la anunțul oficial, tânărul a transmis un mesaj pe Facebook:

"Vreau să încep această postare prin a mulțumi întregii echipe de producție, care din punctul meu de vedere nu numai că sunt foarte profesioniști sunt și oameni minunați și sunt foarte încântat fiindcă am avut ocazia să îi cunosc. Familiei, prietenilor și colegilor are m-au susținut necondiționat și nu în ultimul rând vouă. Tuturor care v-ați rupt din timpul vostru să îmi scrieți un mesaj.

Acesta Experiență a însemnat foarte mult pentru mine deoarece am pus în ea fiecare strop de energie, implicare și devotament și am luat-o că atare. Am încercat să fac tot ce depinde de mine să fie bine având în vedere că totul a fost atât de real. Pentru mine pot spune că a fost dragoste la prima vedere și s-a văzut în mod evident la nuntă că a fost chimie și cel puțîn și atracție din partea Andreei, dacă nu același sentiment, nicidecum un "Nu" categoric cum a declarat. Pălăria jos pentru experții care într-adevăr au făcut o treaba uimitoare și au reușit să fie la cel mai înalt nivel, însă câteodată nu este de ajuns."

Mai departe, Emilian face referire la Andreea:

"Ca acest experiment să reușească este nevoie și de doi oameni sinceri care să își dorească cu adevărat să pornească într-o călătorie împreună și fără interese ascunse. Îmi pare rău pentru valul de mesaje negative pe care le-a primit Andreea, însă nu a depins de mine să o protejez mai mult decât am făcut-o și nu mi se pare corect să facă anumite declarațîi total neadevărate pentru a-și justifică decizia sau felul cum a abordat ea această relație. Drept urmare am ajuns la punctul culminant al acestei postări. Dacă ei i se pare că am o problema cu băutura înseamnă că avem amândoi o problema fiindcă am băut împreună și îmi doresc să specific să nu s-a întrecut niciodată măsura.


Vizavi de râsul sau glumele pe care le-am făcut: nu am știut până acum că o deranjau. Nu mi-a spus-o niciodată, ba mai mult, în timpul petrecut împreună a fost încântată și cred că s-a văzut în toate emisiunile. Îmi doresc să mai punctez că această emisiune a fost Cu, Despre și Pentru oameni normali. Și toți participanțîi sunt obligați să își asume toate reacțiile, fără să încerce să se scuze  în vreun fel.. Asumarea fiind o piatră de rezistență în acest context.

Cel mai important mesaj pe care îmi doresc să îl transmit este diferența reală de gândire și comportament între mine și Andreea, care a fost că eu am încercat să îi găsesc toate calitățile și ea a încercat să îmi găsească toate defectele. Vreau să specific că am foarte multe defecte și probabil am făcut și voi face multe lucruri greșite, însă cred că toți trecem prin ele. Nu contează numele,statut-ul social sau financiar. Fiecare are drama și supărările lui.

Ultimul subiect pe care îmi doresc să îl punctez este că într-adevăr am știut de decizia Andreei în ziua filmării ultimului episod, însă i-am spus-o și ei și v-o spun și vouă : mi-am propus să fiu sincer până la capăt. A fost reacția reală și ce am simțit la momentul respectiv și dacă m-ar fi întrebat cei trei experți pe mine primul răspunsul meu ar fi fost Da. 

Va mulțumesc încă o dată tuturor pentru mesajele și gândurile bune și va doresc dacă ați găsit fericirea să o păstrați și să va bucurați de ea și dacă nu ați găsit-o să o căutați și în cele din urmă să o găsiți fiindcă fiecare merită asta. Va pup și va îmbrățișez cu drag.  Cu respect mă înclin. Emilian."

Emilian are 32 de ani și este marinar în Forțele Navale Române. Tânărul s-a căsătorit cu Andreea Clinchevici, în prima emisie a reality-show-ului. 

Vezi și video:




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni