• PRO TV
  • Mihai de la „Căsătoriți pe nevăzute” se află într-o nouă relație. Cum arată iubita lui

Mihai de la „Căsătoriți pe nevăzute” se află într-o nouă relație. Cum arată iubita lui

Mihai de la „Căsătoriți pe nevăzute” se află într-o nouă relație. Cum arată iubita lui

Mihai Fechită a început noul an cât se poate de frumos. Fostul concurent al emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute” ne-a mărturisit că se află într-o nouă relație. 

Pe 1 ianuarie, Mihai a postat pe contul său de socializare o fotografie unde apare alături de iubita sa. Prietenii i-au răspuns cu sute de like-uri și mesaje de felicitare. 



Mihai adoră drumețiile montane și profită de fiecare ocazie pentru o plimbare în natură. Cel mai probabil, această  pasiune o împărtășește și iubita lui. Dovadă este imaginea de mai sus, realizată în timpul unui traseu prin pădure. 

Mihai Fechită a participat în primul sezon al emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”. El a format un cuplu cu Andra Dumitrache, dar la finalul proiectului cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. 

Când s-a înscris la emisiune, Mihai a declarat: „Eu în relațiile anterioare vreau să cred că am fost implicat, afectiv și am încercat pe cât posibil să ofer momente frumoase partenerilor din viața mea. Îmi doresc să găsesc o persoană calmă, caldă, înțelegătoare și să rezonăm unul cu altul, să ne înțelegem”. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fechita Mihai (@mihaifechita)

Sursă foto: Instagram/ mihaifechita

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni