• PRO TV
  • Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute: ”Am o problemă cu vârsta... ar fi un motiv de despărțire?”

Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute: ”Am o problemă cu vârsta... ar fi un motiv de despărțire?”

Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute: ”Am o problemă cu vârsta... ar fi un motiv de despărțire?”

S-au așteptat o viață întreagă, iar cu ajutorul a 4 experți în psihoterapie de cuplu, psihosexologie, tehnica seducției și genetică au ajuns să se întâlnească în cel mai curajos experiment la care pot lua parte vreodată: reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute.

În această seară, de la ora 21:30, ofițerul stării civile va formaliza încă o nuntă între doi oameni care nu s-au văzut niciodată, dar care sunt compatibili din punct de vedere științific.

Dana are 32 de ani și este inginer în industria textilă. Pentru că nu s-a simțit împlinită în carieră, a ales să devină instructor de fitness, iar în timpul liber adoră să facă dansuri latino și cățărări. Viitorul ei soț, Adrian (42 de ani) iubește copiii, face mult sport și una dintre temerile lui este să nu ajungă vreodată să aibă burtă. 

Dana și Adrian vor păși în această seară la propria nuntă pe nevăzute, iar după primele secunde de interacțiune, mirele o va întreba: ”Nu e ceea ce te așteptai?”, iar răspunsul miresei va surprinde audiența: ”Ba da, eu am cerut să fie blond cu ochii albaștri”. Deși ”chimia” dintre cei doi este evidentă, tensiunile nu vor sta departe de Dana și Adrian, chiar la marele eveniment. ”Mă bucur, dar mi-e teamă de diferența asta de vârstă. Nu știu neaparat ce simt, sunt confuză, sunt debusolată. M-am panicat foarte tare. Am o problemă cu vârsta. Mă gândeam dacă nu ar fi acesta un motiv de despărțire”, a spus Dana la nunta ei, imediat după ce a semnat actele. Panicată de decizia pe care a luat-o, mireasa a întrebat toți invitații: ”Vă place soțul meu? Nu vi se pare cam mare?”. 

Cum au reacționat aceștia, dar și ce părere are mama miresei despre ginerele ei, aflăm într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute – în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Căsătoriți pe nevăzute – Iubirea e o știință!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni