Nuntă cu suspans la Căsătoriți pe nevăzute! Mirele îi dă emoții miresei la doar câteva secunde după ce a cunoscut-o

Nuntă cu suspans la Căsătoriți pe nevăzute! Mirele îi dă emoții miresei la doar câteva secunde după ce a cunoscut-o
Data: 19 Octombrie 2021

Dragostea plutește în aer în cel mai urmărit experiment social TV al momentului: reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute.

În această seară, de la ora 21:30, ultimul cuplu format de cei patru experți va ajunge în fața ofițerului stării civile pentru a spune ”DA!” celei mai curajoase etape din viața lor: căsătoria.  

Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, Mircea Iliescu, genetician, Victor Toriani, psihoterapeut și psiholog clinician, și Taher Sonu, expert în tehnica seducției, au propus săptămâna trecută formarea unui nou cuplu: Mihai și Andra. În urma testelor efectuate, cei patru experți au ajuns la concluzia că cei doi au un grad ridicat de compatibilitate. Până la 32 de ani, Andra nu a avut parte de o relație în adevăratul sens al cuvântului și-și dorește foarte mult să-și găsească jumătatea alături de care să trăiască o dragoste adevărată. De celalaltă parte, Mihai caută femeia care să-i fie partener într-o relație serioasă, de lungă durată. 

Astăzi, de la ora 21:30, Mihai și Andra se vor întâlni pentru prima dată la propria nuntă. ”Sunt foarte agitată, scuze! Mă bucur să te cunosc”, îi va spune mireasa viitorul ei soț. ”E un băiat foarte drăguț, a zâmbit tot timpul!”, va recunoaște Andra imediat după ce-l va cunoaște pe Mihai. Întrebat fiind dacă acceptă să o ia de soție, Mihai a dat răspunsul într-un mod atipic: ”Ești superbă! N-am cum să spun... altceva decât DA!”, a spus acesta ținându-o în suspans pe mireasă. 

Cum va decurge nunta celor doi, cum s-au distrat în luna de miere Adrian și Daniela, ce planuri de viitor își fac Georges și Cristina, cum vor arăta primele zile în care Loredana și Daniel vor locui împreună, dar și în ce fel evoluează relația veteranilor emisiunii – Emilian și Andreea, vedem astăzi, într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute. 

Întregul sezon al reality show-ului Căsătoriți pe nevăzute e disponibil și pe platforma VOYO. 

Căsătoriți pe nevăzute – Iubirea e o știință!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies