(P) Roxana Nemeș, moment de panică la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

(P) Roxana Nemeș, moment de panică la Sunt celebru, scoate-mă de aici!
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
Roxana Nemeș este cea mai nouă concurentă a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show-ul care își dorește să pună la încercare limitele vedetelor și să le facă pe acestea să își depășească limitele. Iată cum s-a descurcat artista la proba „Frici și Delicii”!

 

Roxana Nemeș este una dintre vedetele care au acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Aceasta a dorit să își depășească orice limită și să fie pusă față în față cu cele mai mari temeri, pentru a scăpa de ele. Abia ajunsă în competiție, artista a fost desemnată să participe la jocul „Frici și Delicii”, acolo unde a întâmpinat un adevărat obstacol.

Cântăreața a fost închisă într-o cameră cu vietăți specifice Republicii Dominicane: șerpi, șobolani și crabi. Dacă acestea nu erau suficiente pentru o probă dificilă, din când în când, lumina din încăpere se stingea, iar Roxana Nemeș rămânea într-o beznă totală.

„În momentul în care am văzut șobolanii, am uitat că am șerpi, crabi. Apoi, când s-a stins lumina, am fost depășită... Nu mi-e frică de întuneric, dar cu asemenea animăluțe lângă mine...”, a spus Roxana, vizibil speriată.

Pentru astfel de momente, în care panica și anxietatea ajung adevărate probleme atât pentru celebrități, cât și pentru telespectatori, Extravalerianic este remediul care vine în ajutor. Acesta este opțiunea eficientă pentru acele clipe în care ai nevoie de încredere în propriile forțe. Mai mult, el acționează rapid, în doar 5 minute, prin administrarea sublinguală a unei capsule moi.

Extravalerianic este opțiunea eficientă pentru controlul atacurilor de panică și emoțiilor puternice. Având compoziție naturală, cu efect rapid, te ajută să îți recapeți echilibrul interior și îți conferă o senzație de ușurare și de bine.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!