Actorii din Clanul și Las Fierbinți, protagoniștii unei ediții speciale Ce Spun Românii, pe 6 martie 2023

Citeste mai mult despre: Clanul, Ce spun romanii, Las Fierbinti,
Autor: Lorena Martin
Data: 06 Martie 2023

Am întrebat 100 de români: care este cel mai așteptat quiz show al momentului? Și toți au răspuns: Ce spun românii. Astăzi, 6 martie 2023, Cabral se întoarce pe micile ecrane, dar nu de unul singur! În ediția specială din această seară, actorii din serialele CLANUL și Las Fierbinți se vor duela în răspunsuri la PRO TV și pe VOYO. În această seară, telespectatorii își vor putea urmări actorii serialelor preferate într-o ediție specială Ce Spun Românii. Cabral este pregătit cu noi întrebări interesante, iar oamenii din spatele personajelor din CLANUL și Las Fierbinți par gata să îi ofere răspunsuri care să se regăsească pe panou. 

Echipa CLANUL este formată din Denis Hanganu, George Ivașcu, Sergiu Costache, Silviu Mircescu și Millo Simulov, în timp ce în tabăra Las Fierbinți îi are ca protagoniști pe Mihai Mărgineanu, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Liliana Mocanu și Adelina Toma. 

Înainte de a începe concursul, actorii ne-au oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia au vorbit despre atmosfera din platou, emoțiile care îi încearcă, dar și cauza umanitară pentru care luptă în această seară:

„Energia e bună că ne-am odihnit! Mafioți ca noi nu mai găsiți în emisiunea asta. Presiunea este foarte mare, iar strategia noastră este: Ai, n-ai mingea, dai la poartă!”, a spus echipa CLANUL. 

Din echipa Las Fierbinți, Mihai Mărgineanu a spus câteva cuvinte despre cauza umanitară pentru care luptă:

„Nu contează cine câștigă. Câștigă HOSPICE Casa Speranței”, a spus Mihai Mărgineanu.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS DECLARAȚIILE CONCURENȚILOR

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies