Bagă mare la premii cu Ce spun românii! Răspunde corect la întrebările noastre și verifică-ți contul!


	Bagă mare la premii cu Ce spun românii! Răspunde corect la întrebările noastre și verifică-ți contul!
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Iulie 2022

Din 11 iulie 2022, Ce spun românii te invită la concurs. Ți-am pregătit premii în bani, numai bune de cheltuit vara asta, la mare, la munte sau la terasă în centru. Provocările noastre sunt la fel de reale, dar nu te panica, nu e hop pe care să nu-l poți trece!

Dacă urmărești Ce spun românii la PRO TV știi deja că ne plac răspunsurile inteligente și rapide. Tocmai de aceea avem niște întrebări care te vor ajuta să-ți pui în valoare cunoștințele, dar nu oricum, ci pe bani.

Urmărește emisiunea la TV, de luni până vineri, începând cu 11 iulie, descoperă întrebările afișate pe ecran și găsește cele mai potrivite răspunsuri! 

Intră pe site-ul de concurs și spune-ne soluția, iar noi te înscriem automat în cursa pentru unul dintre cele două premii săptămânale în valoare de 500 de lei fiecare. Câștigătorii vor fi selectați print tragere la sorți, prin platforma random.org.

Bine de știut!

Fiecare săptămână de consurs va fi împărțită în două etape, astfel:

  • Prima etapă, aferentă edițiilor Ce spun românii difuzate în zilele de luni și marți;
  • A doua etapă, aferentă edițiilor Ce spun românii difuzate în zilele de miercuri, joi și vineri.

În fiecare etapă de concurs, pe ecranale televizoarelor va fi afișată o întrebare. Fiecare participant se poate înscrie de două ori pe săptămână, o dată pentru fiecare etapă de concurs, însă poate câștiga un singur premiu pe întreaga durată a concursului.

Vezi regulamentul concursului!

Ce spun românii – Bagă mare la premii are 16 premii, câte două pentru fiecare săptămână de concurs. Mult succes!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies