• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • Ce spun românii dă liber la fapte bune. Urmărește emisiunile la TV și susține cauzele noastre!

Ce spun românii dă liber la fapte bune. Urmărește emisiunile la TV și susține cauzele noastre!

Ce spun românii dă liber la fapte bune. Urmărește emisiunile la TV și susține cauzele noastre!

Dragi iubitori de fapte bune! Nu puteam ține doar pentru noi, așa că vă anunțăm că urmează două săptămâni speciale de „Ce spun românii”. Urmăriți emisiunile în perioada 29 august – 9 septembrie 2022 și fiți gata să vă simțiți de două ori împliniți!  

Ultima săptămână din august începe cum nu se putea mai bine. Mai exact, cu un duel de pomină între Mărinimoși și Salvatori. Luni, 29 august, concurenții se vor înfrunta pentru cele mai bune răspunsuri, dar și pentru o cauză nobilă. 

Toate sumele câștigate în emisiune vor fi donate Asociației The Social Incubator, care susține tinerii care părăsesc centrele de asistență socială la împlinirea vârstei de 18 ani. Alex, Cristi, Dumi și Nicu sunt 4 dintre cei peste 3.000 de tineri care sunt nevoiți să părăsească anual sistemul de protecție a copilului și să își construiască singuri, un drum în viață. Ei au primit un apartament unde să locuiască, sunt în curs de a-și găsi joburi și sunt susținuți și încurajați să-și construiască propria poveste.

Puteți susține și voi această cauză donând în contul asociației The Social Incubator: IBAN RO98 BACX 0000 0010 0268 6001.

Marți, 30 august, Terapeuții se duelează cu Ambulanțierii

Miercuri, 31 august, Băieții buni dau piept cu Zburătorii roz. Toate sumele câștigate în emisiune vor merge către Asociația Blondie – Împarte pentru altă parte, care susține copiii bolnavi. Din martie 2020, asociația a început să organizeze zboruri medicale pentru copiii care aveau nevoie sa ajungă în afara țării, pentru că afecțiunile de care sufereau nu putea fi tratate în România.

Puteți susține și voi această cauză donând în contul asociației Blondie – Împarte pentru altă parte: IBAN RO37INGB0000999909096711.

Joi, 1 septembrie, este ziua confruntării dintre Spiridușe și Eroine.

Vineri, 2 septembrie, fiți gata pentru o înfruntare opică între Profesori și Profesoare. Toate sumele câștigate în emisiune vor fi donate Asociației EduBuzz, care strânge bani pentru a oferi copiilor din comuna Augustin (Brașov) un nou spațiu cultural și de petrecere a timpului liber.

Puteți susține și voi această cauză donând în contul asociației EduBuzz: IBAN RO37RNCB0125169174910001.

Cauze sociale în Săptămâna veseliei

Luni, 5 septembrie, avem un duel între Bănățeni și Rap Squad.

Marți, 6 septembrie, Nașa și finele înfruntă Nașul și finii.

Miercuri, 7 septembrie, Anele luptă împotriva Arhitecților, iar toate sumele din emisiune vor fi donate Asociației Hercules, care și-a propus îmbunătățirea calitatății vieții copiilor defavorizați și combaterea sărăciei. Asociația Hercules deține două centre în care are grijă de copii - Centrul de zi Hercules (Costești, Jud Argeș) și Centrul Bufkids (cartierul Buciumeni din Buftea).

Puteți susține și voi această cauză donând în contul asociației Hercules: IBAN RO97BRDE030SV44678060300.

Joi, 8 septembrie, Dentiștii au ceva de spus Ciocolatierilor, și nu credem că sunt vorbe dulci.

Vineri, 9 septembrie, e timpul pentru Creatori vs Improvizatori. Toate sumele câștigate în emisiune vor ajunge la Asociația Ladies Circle 2 Turnu Severin, care strânge bani pentru un Sistem NIV Bubble CPAP (sistem non-invaziv de respirație pentru nou-născuți) care va ajunge la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Puteți susține și voi această cauză donând în contul asociației Ladies Circle 2 Turnu Severin: IBAN RO17INGB0000999903.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni