• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • Horia Brenciu și HB Orchestra vs DJ, protagoniștii unei ediții speciale "Ce Spun Românii", pe 8 martie 2023

Horia Brenciu și HB Orchestra vs DJ, protagoniștii unei ediții speciale "Ce Spun Românii", pe 8 martie 2023

În ediția de 8 martie a emisiunii "Ce spun românii", echipele care vor raspunde la întrebările lui Cabral sunt de-a dreptul inedite. Formate din Horia Brenciu și HB Orchestra pe de-o parte, și DJ (Shurubel, DJ Undoo, DJ Optick, DJ Antenna, DJ JBD) pe de altă parte, cele două echipe se vor duela pentru a câștiga marele premiu într-o ediția presărată cu muzică și multă voie bună.

Se va lăsa cu multe râsete în ediția specială a emisiunii Ce spun Românii din 8 martie. Carismaticul Horia Brenciu și orchestra sa vor concura cu echipa lui Shurubel în scop caritabil. Nu doar că vor raspunde la cele mai neașteptate întrebări, în speranță că răspunsurile lor se vor afla pe panou, însă vor aduce și voie bună cu muzică, glume, iar la final, suma câștigată va face fericiți copiii proveniți din medii nefavorizate sprijiniți de Asociația Hercules, centru spre care vor fi donați banii.

Înainte de a începe concursul, concurenții celor două echipe au răspuns la câteva întrebări realizate de reporterul nostru privind atsmofera din platou, asteptările lor, precum și motivul pentru care merită să urmărești această ediție. Rezultatul? Unul delicios.

"M-am născut pregătit. E o experiență foarte interesantă pe care am avut-o de-a lungul anilor la "Ce spun românii" (...) La această ediție, pentru prima dată în cadrul acestei emisiuni se aduc instrumente muzicale", a spus Horia Brenciu într-unul din momentele în care nu bătea la tobe.

Pentru donații: Asociatia Hercules  IBAN: RO97BRDE030SV44678060300

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS DECLARAȚIILE CONCURENȚILOR

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni