• PRO TV
  • Marius Elisei, surpriză pentru Oana Roman la scurt timp după despărțire. Cum a reacționat vedeta

Marius Elisei, surpriză pentru Oana Roman la scurt timp după despărțire. Cum a reacționat vedeta

Marius Elisei, surpriză pentru Oana Roman la scurt timp după despărțire. Cum a reacționat vedeta

În urmă cu ceva timp, Oana Roman și Marius Elisei își aruncau cuvinte grele după o despărțire care le-a lăsat un gust amar amândurora. Acum, însă, Marius a lăsat la o parte neînțelegerile și i-a pregătit o surpriză fostei soții cu ocazia Zilei Femeii. Iată cum a reacționat Oana Roman!

Potrivit Oanei Roman, războiul dintre ea și Marius Elisei pare să ajungă la final, iar primul pas spre împăcare l-a făcut chiar fostul soț al vedetei. Se pare că acesta a sunat-o pe Oana de Ziua Femeii și i-a propus să se întâlnească pentru a-i oferi un buchet de flori.

În ciuda acestui gest de apreciere, Oana Roman nu s-a întâlnit cu tatăl fiicei sale, pe motivul că programul încărcat nu i-a permis asta.

”A sunat să ne întrebe unde suntem, că ar vrea să ne dea niște flori, cred. Eu nu am avut timp nici să respir azi, așa că i-am zis că îmi pare foarte rău, dar eu am programul foarte bine organizat, termin pe la zece, nu știu ce să zic”, a spus Oana în cadrul unui interviu.

Deși cel mai probabil a apreciat intenția lui Marius de a-i dărui flori, Oana Roman a declarat că tot ceea ce își dorește, după aceasta despărțire, este ca fostul soț să aibă o relație sănătoasă cu fiica lor, Isabela. 

”Pentru mine, cel mai mult contează ca el să se vadă cu Isa și să aibă cu ea o relație bună. Și cu mine, să fim civilizați și normali la cap”.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni