• PRO TV
  • Peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit, duminică, România, te iubesc!

Peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit, duminică, România, te iubesc!

Peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit, duminică, România, te iubesc!

Duminică, la România, te iubesc!, Paula Herlo a prezentat Furturi de urgență, o anchetă despre banii din fondul de rezervă al Guvernului care ajung la primării, consilii județene sau alte instituții ale statului și sunt cheltuiți fără transparență de către autorități.

România, te iubesc! a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 22.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.8 puncte de rating și 12.6% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români au urmărit emisiunea.

„Sume uriașe alocate pentru refacerea calamităților s-au dus pe apa sâmbetei, după ce decidenții au plătit unor firme lucrări neexecutate în valoare de opt milioane și jumătate de lei, în doar doi ani. Sute de milioane de lei are la dispozitie Guvernul ca să ajute localitățile năpăstuite de calamități. Pentru primari sau președinți de consilii județene e o bună ocazie să-și refacă, de la zero, infrastructura. Doar că acești bani sunt atât de tentanți pentru toată lumea încât, uneori, ajung în găuri negre sau la firme de casă abonate la bani publici care sunt cel mai ușor de risipit”, a spus Paula Herlo.

Duminica viitoare România, te iubesc! revine cu o nouă anchetă. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni