• PRO TV
  • Prima reacție a lui Ramzan Kadîrov după ce s-a zvonit că e foarte bolnav: “Îmi pare rău...”

Prima reacție a lui Ramzan Kadîrov după ce s-a zvonit că e foarte bolnav: “Îmi pare rău...”

Prima reacție a lui Ramzan Kadîrov după ce s-a zvonit că e foarte bolnav: “Îmi pare rău...”

Ramzan Kadîrov (46 de ani) dă asigurări că e sănătos tun și plin de energie! După ce au circulat zvonuri că ar fi extrem de bolnav, liderul din Cecenia a transmis un mesaj pe canalul său de Telegram. 

“Îmi pare rău să-i dezamăgesc pe cei care speră că sunt bolnav în fază terminală. Ca și până acum, fac sport, merg la munte, fac drumeții și rezolv probleme importante pentru dezvoltarea republicii”, a spus Kadîrov, potrivit Newsweek

Liderul cecen a adăugat că este sănătos și plin de energie. Kadîrov a adăugat că aceia care susțin că este bolnav ar avea nevoie de un medic. 

"Mi se pare că autorii acestor versiuni fantastice au nevoie de un medic. Este ceva cu psihicul vostru, băieți! Contactați specialiștii. Ei bine, vom continua să zdrobim toate spiritele rele și să ne dezvoltăm republica", a mai spus liderul pro-Kremlin. 

În presă au circulat mai multe teorii conform cărora liderul cecen ar suferi de o „afecțiunea gravă a rinichilor”. Jurnaliștii din opoziție au transmis pe Telegram faptul că Ramzan Kadîrov  nu este deloc bine și prezintă “simptome de otrăvire”.

Ce rol are dispozitivul pe care Ramzan Kadîrov îl poartă pe deget

S-a vorbit mult și despre dispozitivul pe care Kadîrov îl poartă pe degetul de la mâna stângă. Anton Herashchenko, consilier al șefului Ministerului de Interne al Ucrainei, a declarat că ar putea fi un pulsoximetru, care este folosit pentru a măsura ritmul cardiac și saturația sângelui.

Ramzan Kadîrov spune că toate aceste speculații l-au amuzat și că dispozitivul care a creat intrigă este de fapt un contor electronic de rugăciuni.

"O, câte discuții a provocat contorul meu electronic de rugăciuni. A fost deja numit buton de alarmă, dispozitiv medical, dispozitiv misterios. Se ghicește și iar se ghicește. Sincer, aceste teorii mă amuză", a mai scris Kadîrov pe canalul său de Telegram.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov este un susținător al Rusiei în războiul din Ucraina și a trimis mii de soldați pentru a lupta în numele lui Vladimir Putin. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni