• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • Săptămâna faptelor bune la Ce spun românii. Urmărește edițiile și ajută-i pe cei aflați în nevoie!

Săptămâna faptelor bune la Ce spun românii. Urmărește edițiile și ajută-i pe cei aflați în nevoie!

Săptămâna faptelor bune la Ce spun românii. Urmărește edițiile și ajută-i pe cei aflați în nevoie!

Confruntare nobilă la „Ce spun românii”, toată săptămâna. Echipele care se vor confrunta în această săptămână vor dona toate câștigurile unor cauze sociale. Urmărește emisiunea zi de zi și susține demersul concurenților!

Ce spun românii rămâne în spiritul sărbătorilor de Paște și propune fanilor emisiunii o săptămână a faptelor bune. Până vineri inclusiv, echipele care se vor duela la Ce spun românii vor fi motivate în plus să ofere cele mai bune răspunsuri la întrebările lui Cabral.

Toți banii câștigați în cele patru ediții ale emisiunii vor fi donați cauzelor nobile derulate de asociațiile Zâmbet și Suflet și Crucea Roșie Română.

Ajutor pentru o mamă singură

Marți, 26 aprilie, echipa Vorbăreților (Virgin Radio) și echipa Jucăușilor (actori) promit să aibă toate răspunsurile la ei pentru a strânge cât mai multe puncte. Acestea se vor transforma în bani, care vor ajunge la o mamă singură. Femeia crește doi băieți, unul de 17 ani, celălalt 19 ani. Unul dintre ei este grav afectat de handicap, e epileptic și hiperkinetic. Cazul femeii este gestionat de asociația Zâmbet și Suflet.

Dacă dorești și tu să dai o mână de ajutor pentru acest caz umanitar, poți dona în contul Asociației neguvernamentale Zâmbet și SufletRO11 BRMA 0999 1000 4862 4350.

Cauza va fi susținută și în ediția din 29 aprilie 2022, când la Ce spun românii se vor înfrunta echipele Pescari și Poker.

Alături de Crucea Roșie Română

Ce spun românii sprijină și campaniile sociale ale organizației Crucea Roșie Română. În edițiile din 27 aprilie și 28 aprilie, toate sumele vor fi donate organizației. Vă invităm și pe voi să susțineți activitatea Crucii Roșii.

Echipele care vor face totul posibil sunt următoarele:

27 aprilie: Șoferițe vs. Piloți

28 aprilie: Delicate vs. Duri.

Urmărește toate edițiile de săptămâna aceasta ca să afli Ce spun românii când se întâlnesc pentru o cauză nobilă!

Toate edițiile Ce spun românii sunt disponibile, în avans și integral, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni