O nouă rețetă Chef de MasterChef cu Chef Joseph Hadad și Lavinia Petrea

O nouă rețetă Chef de MasterChef cu Chef Joseph Hadad și Lavinia Petrea
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Ianuarie 2022
Data actualizare: 31 Ianuarie 2022
Lavinia Petrea va găti alături de Chef Joseph Hadad într-o nouă ediție Chef de MasterChef! Rețeta pe care o vor face este una foarte specială, întrucât i-a aparținut bunicii chefului, și o puteți obține numai dacă urmăriți acest nou episod. Însă, vă dăm un indiciu despre preparat: „miroase a Crăciun”, conform Laviniei. 

Încă de la început, Lavinia Petrea îi va mărturisi chefului că nu își petrece prea mult timp în bucătărie: „Eu dacă nu am chef, nu prea gătesc. Mâncăm ce avem în frigider”. Pe de altă parte, acest lucru nu o va împiedica să realizeze un preparat delicios. 

„Arată foarte bine și miroase minunat”, „Toate aromele sunt o explozie” vor fi unele dintre multele remarci făcute de juratul MasterChef și prezentatoarea PRO TV.

Totuși, vor apărea anumite probleme atunci când Lavinia va fi nevoită să se supună unei provocări: să facă exerciții de discție în timp ce gătește! „Doamne, n-am mai făcut exercițiile astea de câțiva ani”. Chef Hadad nu a lăsat-o singură și i-a dat o mână de ajutor. Pentru a vedea cum s-au descurcat cei doi cu dicția, dar și în bucătăria MasterChef, urmăriți noua ediție din Chef de MasterChef!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies