• PRO TV
  • Anamaria Prodan, cadou din partea noului iubit: „Te iubesc!”

Anamaria Prodan, cadou din partea noului iubit: „Te iubesc!”

Anamaria Prodan, cadou din partea noului iubit: „Te iubesc!”

Anamaria Prodan se află din nou în centrul atenției, de această dată datorită relației sale misterioase! Impresara are parte de aprecierea multor bărbați, mai ales după divorțul de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio după 15 ani de căsnicie, lucru care a șocat o țară întreagă. Imediat după confirmarea veștii nefericite pentru familia lor, antrenorul de fotbal s-a afișat cu actuala sa iubită, Corina Caciuc. Pe de cealaltă parte, impresara și-a descărcat durerea în carieră și proiecte, fără să caute din nou dragostea. 

Cu toate acestea, recent Anamaria Prodan a recunoscut că este iubită și iubește! Acest lucru i-a făcut pe fani să se bucure, însă toți sunt curioși cine este bărbatul misterios care îi face zilele mai frumoase. Deși nu i-a arătat niciodată chipul, fiica Ionelei Prodan a lăsat câteva indicii cu privire la noua ei relație. 

În cursul zilei de joi, 16 februarie 2023, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie cu un buchet imens de trandafiri roșii, dar și un bilet. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CADOUL) Alături de imagine, impresara a atașat un text și o melodie în care își exprimă dragostea pentru partenerul ei. 

Anamaria Prodan, declarații despre noul partener

Anamaria Prodan nu i-a arătat încă chipul bărbatului care îi aduce zâmbetul pe buze, însă a vorbit despre el pe rețelele de socializare. Se pare că impresara își definește noul partener de viață ca fiind „Rege, bogat, deștept, influent, miraculos”:

„Regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar”, a mărturisit Anamaria Prodan. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni