Ce favoriți are Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2023: "S-ar putea să facă o surpriză frumoasă!"

Autor: Alina Popa
Data: 09 Ianuarie 2023

În această seară, Daniel Pavel le va aduce telespectatorilor un nou sezon Survivor România. Cel mai așteptat reality show debutează la 20:30 pe PRO TV și poate fi urmărit și pe VOYO.

Doi dintre concurenții sezonului trecut au fost astăzi invitați la emisiunea Vorbește lumea. Cătălin Zmărăndescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Alex Nedelcu, care a făcut parte din echipa Războinicilor, au vorbit despre ce a însemnat pentru ei experiența Survivor, dar și despre ce cred despre concurenții acestui sezon. 

“Începe nebunia Survivor! Eu am atât de mulți favoriți încât nu știu cu cine o să țin până la urmă! Unii sunt neam cu mine, unii sunt prieteni, unii sunt de la mine din oraș. E o nebunie totală. Uite, eu am de la mine din oraș pe Gheboasă. E din Târgoviște, e al meu! Eu cred că are șanse foarte mari pentru că în comparație cu ceilalți este genul ăla de copil care a trecut prin foarte multe. Vine de la o casă de copii din câte am înțeles, iar acolo viața este foarte dură. A fost învățat singur să-și ia ceea ce are nevoie, nu i s-a dat la “botul calului”. Dar să nu uităm că mai are concurenți. Îl are și pe cumătrul meu, Ionuț Iftimoaie, care e fost sportive, și dacă omul a stat în pregătire s-ar putea să facă o surpriză frumoasă. Și mai este și Remus Boroiu. Ați văzut cum arată?”, a declarat Zmărăndescu. 

De cealaltă parte, Alex Nedelcu spune că le va ține pumnii Războinicilor, însă nu are deocamdată favoriți. 

“Eu o să țin tot cu Războinicii, dar nu am niciun favorit. Abia aștept să-i văd diseară!”, a spus fostul fotbalist. 

Vezi mai multe în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies