• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce favoriți are Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2023: "S-ar putea să facă o surpriză frumoasă!"

Ce favoriți are Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2023: "S-ar putea să facă o surpriză frumoasă!"

În această seară, Daniel Pavel le va aduce telespectatorilor un nou sezon Survivor România. Cel mai așteptat reality show debutează la 20:30 pe PRO TV și poate fi urmărit și pe VOYO.

Doi dintre concurenții sezonului trecut au fost astăzi invitați la emisiunea Vorbește lumea. Cătălin Zmărăndescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Alex Nedelcu, care a făcut parte din echipa Războinicilor, au vorbit despre ce a însemnat pentru ei experiența Survivor, dar și despre ce cred despre concurenții acestui sezon. 

“Începe nebunia Survivor! Eu am atât de mulți favoriți încât nu știu cu cine o să țin până la urmă! Unii sunt neam cu mine, unii sunt prieteni, unii sunt de la mine din oraș. E o nebunie totală. Uite, eu am de la mine din oraș pe Gheboasă. E din Târgoviște, e al meu! Eu cred că are șanse foarte mari pentru că în comparație cu ceilalți este genul ăla de copil care a trecut prin foarte multe. Vine de la o casă de copii din câte am înțeles, iar acolo viața este foarte dură. A fost învățat singur să-și ia ceea ce are nevoie, nu i s-a dat la “botul calului”. Dar să nu uităm că mai are concurenți. Îl are și pe cumătrul meu, Ionuț Iftimoaie, care e fost sportive, și dacă omul a stat în pregătire s-ar putea să facă o surpriză frumoasă. Și mai este și Remus Boroiu. Ați văzut cum arată?”, a declarat Zmărăndescu. 

De cealaltă parte, Alex Nedelcu spune că le va ține pumnii Războinicilor, însă nu are deocamdată favoriți. 

“Eu o să țin tot cu Războinicii, dar nu am niciun favorit. Abia aștept să-i văd diseară!”, a spus fostul fotbalist. 

Vezi mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni