CLANUL – Care e următoarea mișcare? Scrie un scurt scenariu pentru sezonul 2 și te vom premia pe măsură!


	CLANUL – Care e următoarea mișcare? Scrie un scurt scenariu pentru sezonul 2 și te vom premia pe măsură!
Citeste mai mult despre: Clanul, concurs CLANUL, Tatutu,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 09 Ianuarie 2023

Dacă ești sigur că Tătuțu nu și-a spus ultimul cuvânt în CLANUL, că personajele pe care le îndrăgești au cu totul alt destin decât cel stabilit în sezonul 2 ori imaginația ta zboară liberă de fiecare dată când te uiți la televizor… atunci să te vedem! Spune-ne cum vezi evoluția erorilor din CLANUL în sezonul 2 și noi te premiem!

Te-ai uitat cu sufletul la gură la sezonul 1 din CLANUL, acum a venit vremea să te implici. Da, da! De ce nu? Intră pe pagina oficială de Instagram a serialului și scrie, într-un comentariu, ce crezi că se va întâmpla (sau ar trebui să se întâmple) cu personajele în sezonul 2!

Ce crezi că va face Tudor? Cum va decurge, oare, confruntarea dintre David și Tudor? Cum va reacționa tanti Luminița? Va prelua Pelicanu’ frâiele Clanului? Cum vor arăta viețile Magdei, Verei și a lui Florinel fără Tătuțu?

Scrie despre toți și toate, după cum ți-e imaginația! Fii scenaristul nostru, iar noi te vom premia!

Cele mai inventive scenarii vor fi premiate cu hanorace personalizate CLANUL. Vom avea și un mare premiu - o vizită pe platoul de filmare al serialului și un hanorac personalizat.

Hai, că ai imaginație! Scrie-ne!

Consultă Regulamentul!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies