• Emisiuni
  • Clanul
  • Clanul la vorbitor. Interviuri pe bune Denis Hanganu și Marian Olteanu. „Proiectul m-a scos din suferința în amor”

Clanul la vorbitor. Interviuri pe bune Denis Hanganu și Marian Olteanu. „Proiectul m-a scos din suferința în amor”

Actorii din CLANUL au fost supuși la o serie de întrebări.. de foc! Clanul la vorbitor, interviuri pe bune – reprezintă un material în care fanii serialului îi pot descoperi pe actorii lor favoriți și dincolo de personaje, vor afla detalii de la filmările serialului, dar și cum și-ar dori fiecare să continue povestea personajelor lor din CLANUL. 

Marian Olteanu, care îl interpretează pe David Pribeagu în serial, declară că proiectul CLANUL a reușit să-l facă să treacă peste o suferință în dragoste: „pentru mine, a fost binevenit acest proiect pentru că m-a scos dintr-o suferință în amor. Am trecut peste fosta relație cu brio și am ieșit și câștigat pentru că am realizat, împreună cu voi, CLANUL”.

Din spatele camerelor de filmat, Denis Hanganu povestește cum o... alergie aproape că i-a stricat o întreagă zi de filmare, unde trebuia să fie cât mai dur și serios: „Aveam niște scene unde eram destul de agresiv cu Iulică și, de fiecare dată când trebuia să fiu mai în forță, acolo îmi curgea nasul, fiindcă eram alergic la ambrozie”.

Cum au răspuns cei doi protagoniști la toate întrebările, în ce fel definesc celebritatea, dar și ce consideră despre oamenii arogani, aflăm în interviul integral aici: 

CLANUL – Focul nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni