• Emisiuni
  • Clanul
  • CLANUL, lider absolut de audiență aseară! Serialul a fost urmărit de peste 1.1 milioane de telespectatori

CLANUL, lider absolut de audiență aseară! Serialul a fost urmărit de peste 1.1 milioane de telespectatori

CLANUL, lider absolut de audiență aseară! Serialul a fost urmărit de peste 1.1 milioane de telespectatori

Povestea din serialul CLANUL i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură! Fiecare personaj acționează pentru a-și urmări interesul, iar momente din trecut încep să-și facă apariția și să se contureze adevărul pentru cei care au fost mințiți. Ilinca a pus cap la cap informații care îi arată adevărul despre David, Vera și Tătuțu.

CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 19:57 – 22:21, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.4 puncte de rating și 21.9% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.7 puncte de rating și 13.9% share.

La nivel național, peste 1.1 milioane de români se uitau aseară la CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:55, peste 1.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Povestea din CLANUL s-a complicat. Costoiu este pe patul de spital, Tudor nu a fost credibil în fața Verei, iar Magda a fugit cu băiatul lui Tătuțu și l-a trădat pe Bebe: „Poliția, am o sesizare de făcut. Vedeți la depozitul ăla că e adusă marfă aseară. Droguri. Grele!”. Dacă va reuși Măcelaru` să scape de poliție și cum va reacționa când va afla că Florinel a fost răpit, aflăm în CLANUL.

Nu ratați duminica viitoare, de la 20:00, ultimul episod din serialul CLANUL, sezonul 2, la PRO TV.

CLANUL – Focul nu iartă!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni