• PRO TV
  • Cum s-a îmbrăcat Camilla, Regina Consoartă, la înmormântarea suveranei britanice! Detaliul care a ieșit în evidență

Cum s-a îmbrăcat Camilla, Regina Consoartă, la înmormântarea suveranei britanice! Detaliul care a ieșit în evidență

Cum s-a îmbrăcat Camilla, Regina Consoartă, la înmormântarea suveranei britanice! Detaliul care a ieșit în evidență

Pe data de 8 septembrie, Camilla Parker-Bowles a devenit, în mod oficial, Regina Consoartă a Marii Britanii. Aceasta i-a adus un omagiu reginei Elisabeta, iar luni dimineață a ajuns la Westminster Abbey din Londra, acolo unde au avut loc funerariile de stat. Iată ce a purtat și care a fost detaliul observat de toată lumea!

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată pe data de 19 septembrie, la ora locală 19:30 (21:30, ora României), în capela St. George a Castelului Windsor, în cadrul unei ceremonii private. Suverana va fi înmormântată alături de soțul său, ducele de Edinburgh, în cripta Capelei Saint George din Windsor.

La ceremoniile funerare de stat organizate în dimineața zilei de luni, la Westminster Abbey din Londra, Camilla a sosit alături de Kate Middleton și cei doi copii ai săi, Prințul George și Prințesa Charlotte. De asemenea, sunt prezenți și copiii Camillei, Tom Parker-Bowles și Laura Lopes, din căsătoria anterioară.

Regina Consoartă a purtat o ținută tradițională neagră, accesorizată cu o broșă Hesse Diamond Jubilee, care a aparținut Reginei Victoria.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni