• Emisiuni
  • Survivor România
  • Daniel Pavel, declarații în exclusivitate după a șasea săptămână de Survivor: „Cei noi veniți sunt întotdeauna bine primiți”

Daniel Pavel, declarații în exclusivitate după a șasea săptămână de Survivor: „Cei noi veniți sunt întotdeauna bine primiți”

Daniel Pavel, declarații în exclusivitate după a șasea săptămână de Survivor: „Cei noi veniți sunt întotdeauna bine primiți”

Așa cum ne-a obișnuit, Daniel Pavel vine cu noutăți despre starea triburilor de la Survivor. După șase săptămâni, noi concurenți s-au alăturat celei mai grele competiții de supraviețuire, care se desfășoară în Republica Dominicană. 

Prezentatorul Survivor România a menționat că starea de spirit a Războinicilor și a Faimoșilor este foarte bună, după venirea noilor concurenți. 

„Triburile capătă un nou suflu. Fizic, dar mai ales emoțional, se întăresc rândurile. Per ansamblu, cei noi veniți sunt întotdeauna bine primiți.Cei patru au fost bine primiți și o să-i vedeți aducând puncte de acum înainte”. 

După șase săptămâni de joc, Daniel Pavel a observat ce calități îi ajută pe concurenți în competiție. 

„La Survivor rescriem codul de procedură umană. Este o terminologie care vine din lumea dreptului, dar se aplică foarte bine în lumea oamenilor. Condiția fizică - DA!, condiția psihică, emoțională și vreau să fie clar un lucru, pentru că îl văd la toți concurenții de-a lungul sezoanelor. E foarte important să vii cu o condiție fizică bună, estetic să arăți bine, să știi că ai petrecut timp în sală. Este o condiție necesară, dar nu suficientă, pentru că odată ce ajungi aici îți dai seama că kilogramele în plus pot să joace în favoarea ta, iar că un corp extraordinar de bine lucrat s-ar putea să nu joace în favoarea ta”. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai jos. 

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni