• Emisiuni
  • Clanul
  • Duminică, în CLANUL, ies la iveală noi războaie! Luminița: „Ia-ți labele de pe băiatul meu! Dacă nu, te omor!”

Duminică, în CLANUL, ies la iveală noi războaie! Luminița: „Ia-ți labele de pe băiatul meu! Dacă nu, te omor!”

Duminică, în CLANUL, ies la iveală noi războaie! Luminița: „Ia-ți labele de pe băiatul meu! Dacă nu, te omor!”

În CLANUL lucrurile se complică și toți au câte ceva de rezolvat! David va fi față în față cu Ciomag, Luminița o va căuta pe Vera, iar soția lui Constănțeanu, Sofia – personaj interpretat de Maria Obretin, va trimite pe cineva acasă la Bebe. Iulică și Pelicanu vor avea și ei strategia lor, cu Afganu. Cine va fi cu un pas mai aproape de propriul plan și va câștiga teren, aflăm într-un nou episod, duminică, de la 20:00. 

David face investigații pe cont propriu și se va întâlni cu Ciomag, omul care i-a distrus copilăria și pe care îl credea mort. „Ce tupeu ai pus pe tine, copile!! Ăsta nu de la mine l-ai învățat. Cred că l-ai luat de la profesorul care l-ai avut după. Și care-l ai și acum. Și tu, și aialaltă. Că el v-a învățat pe amândoi să mușcați mâna care a avut grijă de voi. Eu v-am format și a fost ușor de el să-și facă treaba. Dar vorba aia, nu se compară 7 ani din parc cu 13 de belșug, la vilă”. Care este planul lui Ciomag, vedem în noul episod din CLANUL. 

Luminița o va căuta pe Vera pentru a o confrunta: „Să bagi bine la cap: tac-tu mi-a distrus viața. Mi-a lăsat copiii fără tată și, după, mi i-a luat și pe ei. Ești fata lui care îl speli în fața legii de toate crimele și păcatele. Fii atentă aici, ce spun eu: să nu mai ridici coada pe lângă băiatul meu, ai auzit? Ia-ți labele de pe băiatul meu, găsește unul ca tine și lasă-l pe el în pace că, dacă nu, te omor!”. Cum va reacționa fata lui Bebe la aceste amenințări, aflăm duminică. 

Sofia, soția lui Constănțeanu, vrea să intre în afaceri cu Bebe, însă lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată când femeia va primi un mesaj de la Pelicanu. 

Ce se va întâmpla între clanuri, vedem duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

CLANUL – Focul nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni