• Emisiuni
  • Clanul
  • Duminică, în CLANUL, vedem cum dorința de a face dreptate poate costa viața

Duminică, în CLANUL, vedem cum dorința de a face dreptate poate costa viața

Duminică, în CLANUL, vedem cum dorința de a face dreptate poate costa viața

Finalul sezonului doi din serialul CLANUL se apropie. Ultimele două episoade vor scoate la iveală secrete din trecut, iar dorința personajelor de a-și atinge scopul, le poate costa viața. Tudor va afla că Emil Costoiu nu l-a înregistrat ca agent sub acoperire, Comisarul va fi împușcat, iar Tudor îi va spune Oliviei că, de fapt, nu este de partea lui Măcelaru`. Duminică, de la 20:00, urmărim un nou episod din CLANUL.

Din dorința de a-l prinde pe Măcelaru, Costoiu i-a pus viața în pericol lui Tudor: „Nu pot să cred! Comisare, spune-mi că nu ai făcut asta! Nu m-ai înregistrat nicăieri ca agent sub acoperire. Eu sunt doar un infractor acum. Atât. N-ai cum să mă mai scoți din asta. Ești blestemul vieții mele, Comisare. M-ai distrus. Mi-ai luat viața și mi-ai aruncat-o la gunoi. Răul absolut, asta ești tu”.

Costoiu va încerca să-i explice: „Nu pot să am încredere în nimeni. Dacă spuneam, ajungea imediat la Măcelaru`. Ți-aș fi pus viața în pericol dacă te înregistram oficial”. Cum se va încheia discuția dintre cei doi și cât de tare va afecta asta alianța lor, vedem duminică. 

Olivia va primi un telefon care o va da peste cap. Imediat, femeia va reacționa: „Urgență! Comisarul Costoiu e rănit!”. În situația dată, Tudor nu va avea de ales și va trebui să-i spună Inspectoarei adevărul: „Sunt agent sub acoperire de trei ani. Atacul de la festivitate, închisoarea – toate au fost misiuni pe care mi le-a dat comisarul Costoiu”.

Răspunsul femeii, însă, va fi unul tranșant: „Tu mizezi pe faptul că Emil o să moară și eu nu am cum să verific toate rahaturile pe care le debitezi? Nu ești agent sub acoperire, nu figurezi nicăieri.” 

Cum va reuși Tudor să iasă din încurcătură? Ce se va întâmpla cu Emil Costoiu, dar și cum va explica personajul principal întâlnirea cu Sofia, pe la spatele lui Bebe, sunt întrebări care își vor găsi răspuns în ultimele episoade din sezonul doi. Nu ratați CLANUL, duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO

CLANUL – Focul nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni