• Emisiuni
  • Clanul
  • George Mihăiță, dezvăluiri despre rolul său din „Clanul”! Cum îl descrie pe Bebe Măcelaru

George Mihăiță, dezvăluiri despre rolul său din „Clanul”! Cum îl descrie pe Bebe Măcelaru

Serialul „Clanul” va putea fi urmărit de telespectatori începând din această taomnă pe PRO TV și în avans cu o săptămână pe VOYO. Producția aduce în fața celor de acasă o poveste plină de suspans și actori de excepție. Printre aceștia se numără și George Mihăiță, care a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv despre personajul lui

În cadrul unui interviu exclusiv PRO TV PLUS, George Mihăiță a dezvăluit câteva caracteristici pe care le apreciază la personajul său, Bebe Măcelaru.

„De când fac meseria asta n-am întâlnit o echipă cu care să mă înțeleg atât de bine. Atât bun simț, atât profesionalism, rar am văzut. E o întâmplare fericită pentru mine.

Personajul e trecut prin toate, a ajuns la o vârstă în care își permite să și glumească foarte mult, dar să fie și rău când e cazul.

Publicul va fi doritor de această zonă pentru că este tentantă, care nu a mai fost exploatată. Este pentru prima oară când mi se întâmplă să nu scot un cuvânt din ceea ce este scris. Se vede că este scris de oamnei care știu ce înseamnă scena și automat ecranul”, a declarat George Mihăiță.

Printre altele, George Mihăiță a dezvăluit și care sunt activitățile lui preferate în timpul liber, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni