• Emisiuni
  • Clanul
  • Imagini inedite cu Marian Olteanu și Mădălina Craiu de pe setul serialului CLANUL!

Imagini inedite cu Marian Olteanu și Mădălina Craiu de pe setul serialului CLANUL!

Imagini inedite cu Marian Olteanu și Mădălina Craiu de pe setul serialului CLANUL!

Lucrurile se complică în fiecare episod din serialul CLANUL! Tensiunea dintre persoanje, poveștile din trecut lor și sacrificiile făcute pentru cei apropiați îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură în fiecare duminică, de la 20.30 pe PRO TV și VOYO.

Ne-am oprit pe setul celui mai iubit serial din România și am aflat cum se desfășoară lucrurile în spatele camerelor de filmat, ce simt actorii înainte de REC și care este atmosfera generală. Marian Olteanu și Mădălina Craiu au avut poate cea mai incendiară apariție de până acum, chiar în restaurantul doamnei Luminița!

„După un an de lupte chiar ne înțelegem cu toții foarte bine. Pentru mine este o plăcere să merg la filmare și cred că pentru majoritatea colegilor mei”, a mărturisit regizorul Cristian Buje.

Fiecare zi de filmări la serialul CLANUL reprezintă o adevărată provocare atât pentru echipa de producție, cât și pentru actori. Regizorul Cristian Buje, în schimb, a punctat în acest sens performanța de a aduce în fața telespectatorilor două sezoane pe an.

„Nu e neapărat din ce am regizat. Provocarea mare a fost că am vrut să dăm publicului două sezoane pe an și din acest motiv am avut foarte puțin timp de pregătire pentru sezonul 2. Cu toate astea nu vă faceți griji!”, a mai spus regizorul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni