• Emisiuni
  • Clanul
  • Mort sau viu? Aliat sau dușman? Totul se complică în CLANUL! Episodul a fost lider de audiență!

Mort sau viu? Aliat sau dușman? Totul se complică în CLANUL! Episodul a fost lider de audiență!

Mort sau viu? Aliat sau dușman? Totul se complică în CLANUL! Episodul a fost lider de audiență!

Nimic nu va mai fi la fel și viața nimănui nu va rămâne neschimbată. Cu fiecare episod, acțiunea din serialul CLANUL capătă noi dimensiuni și personajele trec prin situații din ce în ce mai neprevăzute. Aseară, românii au trăit cu sufletul la gură momentele dificile prin care a trecut Tudor Achim care a văzut moartea cu ochii și cele în care David a învățat că trebuie să-l mintă pe Tătuțu pentru a supraviețui unui pericol iminent. 

Bebe Măcelaru a decis că este vremea ca Giani să moară, după ce a primit de la protejatul lui, David, adresa exactă la care se află cel care i-a pus fata în pericol. Fără să stea pe gânduri, i-a trimis pe Sergiu și pe Tudor să-i încheie viața celui care cândva îi era apropiat. Ce nu a luat în calcul a fost probabilitatea de a-l pune pe David față în față cu un pistol care i-ar putea încheia viața și scurtul parteneriat dintre băiatul lui și Tudor, cel care simțea nevoia să îi mulțumească polițistului pentru faptul că i-a fost aproape mamei lui. 

Rezultatul? Bebe Măcelaru simte gustul rece al unei aparente trădări: ”Băieții mei mă-nșeală. Mă face toți pe la spate”, Tudor și David au împărțit pentru câteva secunde aceeași dorință de a supraviețui: ”Suntem chit. Oricum nu m-ai văzut” și Tudor va trebui să lupte cu durerea pentru a-și reveni din împușcătura dură pe care și-a aplicat-o. 

Dacă pentru unii viața s-a încheiat, Giani fiind ars de către Sergiu și păstrând astfel cu el, în mormânt, secretul despre fratele aparent mort al lui Tudor, pentru alții, a fost o a doua șansă la fericire: Luminița și-a păstrat restaurantul, iar Lascu și-a obținut banii mult visați pe chirie. Viața merge înainte, însă semnele sunt clare: multe lucruri vor continua să se schimbe în următoarele secvențe. 

Cel de-al treilea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 22:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.0 puncte de rating și 22.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.7 puncte de audiență și 21.5% share. 

Doar o săptămână a mai rămas până la noul episod, lunea viitoare, de la 20:30, pe PRO TV! Sau până atunci poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

CLANUL – Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni