• PRO TV
  • Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus. Cum a fost surprins la premiera filmului Poker Face

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus. Cum a fost surprins la premiera filmului Poker Face

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus. Cum a fost surprins la premiera filmului Poker Face

Cu aproape douăzeci de ani în urmă era cunoscut drept unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. În prezent, Russell Crowe este supraponderal și cu barbă grizonată, încât unii fani nu l-ar putea recunoaște imediat. 

Russell Crowe, în vârstă de 58 de ani, se numără printre acei actori care au făcut sacrificii mari pentru un rol. Spre exemplu, a reușit să dea jos aproape 24 de kilograme, în doar șapte luni, după ce a acumulat kilogramele pentru filmul său, The Nice Guy (2016), în care a jucat alături de Ryan Gosling.

Ulterior, pentru a interpreta rolul lui Roger Ailes din serialui „The Loudest Voice” (2019), Russell Crowe a trebuit să mai adune câteva kilograme în plus. 

Pe 15 noiembrie, actorul a fost prezent la premiera din Australia a filmului său, Poker Face (2022). Russell Crowe a apărut pe covorul roșu, alături de iubita lui, Britney Theriot. La Sydney au fost prezenți mai mulți prieteni actori, dar și fosta lui soție, Danielle Spencer. 



Russell și actala lui iubită sunt împreună din 2020. Ei par foarte îndrăgostiți, având în vedere că s-au ținut de mână și și-au zâmbit tot timpul, mai ales când pozau pentru fotografii de la eveniment.

Ei sunt în relații bune cu fosta soție a lui Russell, Danielle Spencer, care a fost și ea invitată la premieră.

 Russell Crowe și actrița australiană au fost căsătoriți între 2003 și 2018. Ei au împreună doi băieți, de 19 și 16 ani. 

 
Sursă foto: Getty Images


Vezi și: Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni