• PRO TV
  • Și-a pierdut vederea din cauza unei greșeli comune! Ce a uitat să facă un tânăr din SUA înainte să se culce

Și-a pierdut vederea din cauza unei greșeli comune! Ce a uitat să facă un tânăr din SUA înainte să se culce

Și-a pierdut vederea din cauza unei greșeli comune! Ce a uitat să facă un tânăr din SUA înainte să se culce

Greșeala pe care mulți o fac i-a răpit unui tânăr de 21 de ani din SUA vederea la un ochi. A adormit instant, iar dimineață s-a trezit în beznă, cu o durere pe care nu o mai simțise niciodată. 

Mike Krumholz are 21 de ani și este stundent în Florida, Statele Unite, iar din cauza unei greșeli banale a rămas fără vedere la un ochi. Tânărul a adormit purtând lentilele de contact, lucru pe care mulți îl fac, iar acum este diagnosticat cu infecție oculară, mai exact un parazit care îi mănâncă ochiul.

A stat în întuneric mai bine de 50 de zile de la incident și nu și-a mai putut relua studiile universitare.

„În dormitorul meu am draperiile trase și toate luminile stinse. Este foarte, foarte ciudat să nu poți vedea oameni. Nu vrei ca oamenii să se simtă rău pentru tine, dar în același timp vrei să trăiești ca un tânăr de 21 de ani, care este la facultate”, a spus Mike pentru Daily Star.

Mike Krumholz a mai povestit că, deși se consideră tolerant la durere, nimic nu l-ar fi putut pregăti pentru un astfel de incident. Durerea cumplită vine, în cazul tânărului, din spatele ochiului până în sus (din ceafă) și coboară (în față).

„Este ca un șoc constant, este o durere constantă. Sunt destul de mândru de toleranța mea la durere, dar am țipat de durere. În primele două săptămâni am fost diagnosticat cu asta, nu există deloc o astfel de durere”, a mai spus el.

Studentul a primit diagnosticul corect după ce a consultat nu mai puțin de 7 medici timp de mai bine de o lună. Infecția gravă poate fi confundată cu ceva comun, la fel ca în cazul lui Mike, iar faptul că a descoperit târziu acest lucru a îngreunat recuperarea ochiului său.

Sursă foto: Daily Star

VEZI ȘI: Pericolul ascuns din apa potabilă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni