• Emisiuni
  • Clanul
  • Tătuțu, destăinuiri emoționante în CLANUL: „Vera e fata mea de sânge. Nu știe nimeni, numai tu știi, acum”

Tătuțu, destăinuiri emoționante în CLANUL: „Vera e fata mea de sânge. Nu știe nimeni, numai tu știi, acum”

Tătuțu, destăinuiri emoționante în CLANUL: „Vera e fata mea de sânge. Nu știe nimeni, numai tu știi, acum”

Un nou episod din CLANUL va scoate la iveală noi secrete, duminica aceasta, de la 20:00. Inspectoarea Olivia va lua măsuri în echipa lui Costoiu; Bebe și Sofia sunt pe muchie cu relația pe care încearcă să și-o construiască, iar David va afla un adevăr, chiar de la Tătuțu, care îl va lăsa fără cuvinte. 

Bebe și Sofia vor pune cap la cap pașii pentru următoarea lor mișcare. Însă, femeia va face un gest care îl va scoate din minți pe Măcelaru`, iar acesta îi va demonstra cum acționează atunci când e provocat: „palma asta costă cât nu face, coană Sofico”.

De partea cealaltă, Olivia ajunge la echipa lui Costoiu și e nemulțumită de ce se întâmplă: „Vouă nu vă plesnește obrazul de rușine când vă uitați unii la alții? Pe ce luați voi leafă? De azi s-a terminat cu huzurul ăsta. O să zbârnâiți pentru leafa pentru care o primiți!”, le va spune inspectoarea și îi va trimite, pe fiecare, în câte o misiune. Ce vor afla agenții, vedem în CLANUL.

Tătuțu va avea o discuție intensă cu David, după ce își va da seama că băiatul are multe semne de întrebare și începe să nu mai aibă încredere în el: „Mai bine mă întrebi direct ce ai interes de aflat, îți zice Tătuțu tău tot ce vrei să știi. Nu trebuie să-mi faci chei ca să-ți spun eu ție ceva”. David nu stă pe gânduri și-l va întreba din ce familii i-a luat pe el și Vera. „Vera e fata mea de sânge, mă-sa e moartă. Nu știe nimeni de Vera, numai tu știi, acum. În rest, nimeni”, cum va reacționa David, aflăm într-un nou episod.


Povestea din CLANUL continuă duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

CLANUL – Focul nu iartă!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni