• Emisiuni
  • Clanul
  • Telespectatorii au trăit la intensitate maximă finalul sezonului 2 din serialul CLANUL. Episodul a fost, aseară, lider absolut de audiență

Telespectatorii au trăit la intensitate maximă finalul sezonului 2 din serialul CLANUL. Episodul a fost, aseară, lider absolut de audiență

Telespectatorii au trăit la intensitate maximă finalul sezonului 2 din serialul CLANUL. Episodul a fost, aseară, lider absolut de audiență

Așteptat cu multe semne de întrebare, sezonul 2 din CLANUL s-a încheiat. Încă un capitol din povestea care i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor a ajuns la final. Îndrăgitele personaje au trecut prin momente dificile. S-au pus cap la cap informații, s-au deslușit adevăruri îngropate și au ieșit la iveală noi personaje și situații despre care nu se știa. Acțiunile din trecut i-au ajuns din urmă pe unii dintre ei, iar aceștia trebuie să dea multe explicații.

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 19:57 – 22:28, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.3 puncte de rating și 22.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.7 puncte de rating și 14.5% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români se uitau la CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:40, aproape 1.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Într-o serie de evenimente care au făcut ca emoțiile să ajungă la cele mai înalte cote, personajele au văzut cum totul se năruie. Tudor și David au avut o confruntare periculoasă, Tudor a aflat o informație pentru care a luptat să nu se afle, iar David și-a riscat acoperirea. Magda și-a văzut întreaga viața în fața ochilor și pare că a atins pragul de jos. Tătuțu` a rămas prins în propriile probleme, iar încrederea în cei din jur i-a dispărut și bănuiește pe toată lumea pentru ce i s-a întâmplat. 

„Florinel e dispărut și Vera arestată! Mă lucrezi, gabore. Mircea te-a văzut că ești șarpe. Și Sergiu te-a văzut și eu am crezut în tine mai mult ca în ei”, i-a spus aseară Tătuțu lui Tudor. Să fie oare semnul unei noi amenințări? 

Iubitorii serialului au parte de o supriză! Exclusiv pe VOYO pot urmări CLANUL – Povești nespuse – o serie de materiale unde îi pot vedea pe unii dintre actorii care interpretează personajele lor favorite.

CLANUL – Focul nu iartă!

Vezi și: Clanul la vorbitor, interviuri pe bune - Theo Rose și Mădălina Craiu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni