• Emisiuni
  • Clanul
  • Un nou episod din CLANUL vine cu o decizie importantă a lui Bebe Măcelaru: „Tot ce-am muncit e al tău”

Un nou episod din CLANUL vine cu o decizie importantă a lui Bebe Măcelaru: „Tot ce-am muncit e al tău”

Un nou episod din CLANUL vine cu o decizie importantă a lui Bebe Măcelaru: „Tot ce-am muncit e al tău”

Serialul CLANUL continuă duminică, de la 20:00, cu un nou episod unde se vor lua decizii importante care pot schimba lucrurile. Tudor va risca să se întâlnească cu Butincă, iar Bebe vrea să pună pe altcineva în locul său, la conducerea Clanului! Nici pentru Costoiu lucrurile nu sunt mai calme, comisarul va face o alegere care îl va afecta planul împotriva lui Măcelaru`.

„Uită-te la mine, nu vreau să mai am de-a face cu tine niciodată. Nu mă suni, nu mă cauți. Mi-e și silă de tine, să nu cumva să mă cauți. Marele șef al Brigăzii de Combaterea Criminalității Organizate e un căcat. Nu te mai agita atât pe lângă Măcelaru că ești penibil”, ce-l va face pe Tudor să-i spună asta lui Costoiu, dar și cum va reacționa comisarul, aflăm în noul episod CLANUL.

Bebe va lua o decizie neașteptată! Vrea să pună pe altcineva în locul lui: „Puterea mea, tu ești. Am îmbătrânit și e greu să te ferești de dușmanii care îți vrea gâtul, să te ferești de Costoiu sau de gunoaie ca Pelicanu`. Vreau să te las pe tine să preiei tu și o să faci treabă bună mai departe. Ai datorie față de mine. Rezolv astea câteva mici, să-ți las curat, să te învăț unde nu știi. Oferta mea ai acceptat-o acum 25 de ani. Eu mi-am făcut partea, acum mai ai tu să ți-o faci. Ce zici? Tot ce-am muncit e al tău. Tot.” Pe cine vrea Măcelaru` să lase în locul său și ce răspuns va primi, vedem duminică. 

Tudor a rămas prins în trecut și tot ce vrea este să afle informații despre fratele său, Pavel. Singura lui sursă este Butică, însă omul îl va suna cu un mesaj clar: „M-ai căutat prost și ai făcut gălăgie degeaba și nu m-ai găsit. Până nu decid eu, noi doi nu o să fim față în față”. Cei doi se vor întâlni, în termenii lui Butică, și se va lăsa cu focuri de armă.

Cum vor decurge lucrurile, dar și ce se întâmplă între Ilinca și David, vedem în CLANUL, duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO

CLANUL – Focul nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni