• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României: Timbrul vocii lui Alexander Buchanan te duce cu gândul la Michael Jackson. Concurentul a întors toate scaunele

Vocea României: Timbrul vocii lui Alexander Buchanan te duce cu gândul la Michael Jackson. Concurentul a întors toate scaunele

Alexander Buchanan este cunoscut cu numele de scenă Lyndrix Xela. Are 32 de ani și vine din Manchester, Marea Britanie. 

Concurentul este pasionat de muzica lui Michael Jackson și chiar a încercat să-l imite. „Mă uitam mereu la DVD-ul cu concertul lui, Dangerous, care a fost filmat la București. Odată ce am crescut, am jucat în rolul lui Michael Jackson într-un show. Am avut norocul să mergem în turneu cu acest show”, spune Alexander. 

Interpretarea lui i-a cucerit imediat pe antrenori. S-a dus o luptă grea între ei. Smiley a fost nemulțumit când Irina Rimes l-a blocat. 

„Îmi pare rău că am fost blocat. Nu pot lupta pentru tine, mi-ar fi plăcut mult să pot face asta. Motivul pentru care Irina m-a blocat este că am câștigat Vocea României cu o voce asemănătoare cu a ta. Interpretarea ta a fost spectaculoasă. Ai trei opțiuni. Evaluează-i cum trebuie. Te rog, pune-le întrebări. Torturează-i cât poți tu de mult”, a spus Smiley. 

„Te rog, torturează-mă pe mine”, a continuat Irina. 


Vezi cu cine a ales să meargă mai departe Alexander în materialul video de mai sus. 

Urmărește Vocea României pe VOYO cu 7 zile în avans!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni