• Emisiuni
  • Clanul
  • „Costoiu e cârtița lui Măcelaru!”. Un nou episod din CLANUL, duminică, de la 20:00

„Costoiu e cârtița lui Măcelaru!”. Un nou episod din CLANUL, duminică, de la 20:00

„Costoiu e cârtița lui Măcelaru!”. Un nou episod din CLANUL, duminică, de la 20:00

Duminică, de la 20:00, continuă povestea din serialul CLANUL. Tudor va lua o decizie care îi va pune în pericol atât acoperirea din clan, cât și misiunea dată de Costoiu, iar cei din brigadă vor începe să-și pună întrebări serioase despre sinceritatea comisarului. Bebe va avea și el o întâlnire neașteptată atunci când Afganu, personaj interpretat de actorul Dan Condurache, îi va trece pragul casei! Cum vor evolua lucrurile, aflăm într-un nou episod. 

„Minciuna e religie pentru ăștia, Tudor. Cum ai putut să fii atât de prost? Poate că este momentul să te retragi, Tudor! Nu are rost să te mai întorci acolo, acoperirea ta este complet compromisă”, îi va spune Costoiu lui Tudor care va compromite o misiune. Salvarea lui, însă, nu va fi comisarul: „Fii atent! E deja a doua oară când te scap din rahat Achime, ai înțeles? Nu știu ce ai fi făcut tu dacă ajungeai polițist, dar ca interlop ești la pământ, frățioare. A 3-a oară nu te mai scot din nimic, te las să crăpi”, cine îi va spune asta, vedem într-un nou episod.

Planurile celor din brigada de poliție sunt din ce în ce mai sabotate, așa că toți devin suspicioși: „Costoiu e cârtița lui Măcelaru. De asta ne lovim de el de fiecare dată când facem ceva pe cont pe propriu. Mare minune dacă nu i se adresează cu Tătuțu”, le va spune Patricia colegilor săi. David va fi cel care le va ridica, însă, cele mai multe semne de întrebare: „Voi știți că Măcelaru a fost informatorul lui Costoiu prin anii `90, nu? Putem să zicem că Bebe a ajuns să preia controlul traficului de droguri din București pe prostia lui Costoiu, putem să zicem că l-a pus Costoiu cu mâna lui în frunte.”

„Mai e și varianta în care Tudor Achim e cârtița lui Costoiu. La asta v-ați gândit?”, cine le va spune asta și este, de fapt, cel mai aproape de adevăr, vom afla într-un nou episod CLANUL, duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

CLANUL – Focul nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni