ASTAZI, de la 20:30, Amalia Enache aduce "Clipa de fericire", la PROTV!

ASTAZI, de la 20:30, Amalia Enache aduce Clipa de fericire , la PROTV!
Citeste mai mult despre: ProTV, Clipa de fericire,
Data publicarii: 25 Noiembrie 2015
Data actualizare: 25 Noiembrie 2015
Emotie pura, lacrimi de bucurie izvorate din adancul sufletului, eroi ai zilele noastre, povesti extraordinare de viata cum nu s-au mai vazut pana acum, toate acestea reprezinta Clipa de fericire, care incepe astazi, de la 20:30, numai la PRO TV.

Amalia Enache va aduce in prim plan oameni puternici, adevarate exemple de ambitie, dedicare si decenta, care desi greu incercati de viata isi duc cu mandrie povestile si le va oferi Clipa de fericire la care nici nu indrazneau sa spere. 

In aceasta seara, telespectatorii vor vedea un caz cum nu s-a mai vazut pana acum: povestea trista a unei familii care si-a pierdut copilul, dar care le-a oferit sansa la viata altor oameni ce erau foarte aproape de a parasi aceasta lume. Parintii au decis, inainte sa fie intrebati de catre medici, sa ofere parti de viata din copilul lor. Datorita acestui gest extraordinar de altruism, alte trei vieti au fost salvate. O dorinta nobila, de a spune un simplu multumesc pentru o sansa extraordinara, se va indeplini in aceasta seara la Clipa de fericire. 

Testimonialul mamei si cel al femeii care a primit viata sunt cutremuratoare, iar suferinta parintilor este inca vie in fiecare zi: „As fi facut orice pentru el, dar nu s-a mai putut face nimic!”. Singura alinare este ca au reusit sa faca un bine in urma unei tragedii: „Atat am vrut sa am, o amintire cu copilul meu, sa stiu ca ceva din el traieste!”. In aceasta seara vom vedea ca orice suferinta are si un final fericit, iar viata are grija sa rasplateasca gesturile de bunatate.  

Clipa de fericire isi propune sa aduca in prim plan valoarea adusa de fericirea adevarata, emotia aceea atat de intensa, incat este molipsitoare si reuseste sa treaca de bariera televizorului, pana la cei de acasa!

Traieste clipa de fericire!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies