Miercuri seara incepe "Clipa de fericire"! De la 20:30, numai la PROTV!

Miercuri seara incepe Clipa de fericire ! De la 20:30, numai la PROTV!
Citeste mai mult despre: Clipa de fericire, Amalia Enache', ProTV,
Data publicarii: 24 Noiembrie 2015
Data actualizare: 24 Noiembrie 2015
Miercuri, de la 20:30, super-productia Clipa de fericire va aduce in fata telespectatorilor momente de neuitat, momente asteptate de cei prezenti in platoul emisiunii de o viata, momente de fericire pe care nu credeau ca le vor trai vreodata. Amalia Enache, gazda emisiunii, este pregatita sa le spuna invitatilor ei: „Asta e clipa ta de fericire!” si sa dea startul sperantei.

Optimisul este unul dintre elementele cheie la Clipa de fericire, iar miercuri seara telespectatorii vor cunoaste o invatatoare, care pe langa un optimism debordant, mai are o calitate speciala – dedicarea. De 25 de ani, porneste la fiecare inceput de an scolar cu aceleasi emotii, invata generatii de copii, la inceput de viata, si le pune bazele viitorului pe principii foarte bine structurate: „Eu am invatat foarte mult de la copii mei! Altfel, nu as putea sa fiu la nivelul lor, la modul de a sti ce gandesc, cum gandesc, ce simt!”.

Miercuri seara, ea isi va indeplini, la Clipa de fericire, visul de o viata! Va trai pentru prima data in viata ei momentul la care visa dintotdeauna, alaturi de doua actrite consacrate, care o vor ajuta sa puna in scena un adevarat spectacol ce va starni nostalgii pentru foarte multi oameni. 

Clipa de fericire isi propune sa aduca in prim plan valoarea adusa de fericirea adevarata, emotia aceea atat de intensa, incat este molipsitoare si reuseste sa treaca de bariera televizorului, pana la cei de acasa!

Traieste clipa de fericire!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies