Sportul este modalitatea prin care se deconecteaza de realitatea dura. La numai 13 ani este o adevarata luptatoare

Citeste mai mult despre: Andrada Buldum, Clipa de fericire, sport,
Data: 26 Noiembrie 2015
Echipa emisiunii "Clipa de fericire" a strabatut intreaga tara in cautarea oamenilor frumosi prin altruismul de care dau dovada, pentru a le oferi clipa de fericire. 

Amalia Enache, gazda emisiunii, a prezentat povestea unei luptatoare in adevaratul sens al cuvantului. O campioana a propriei vieti, o fata de numai 13 ani, cu care destinul nu a fost deloc bland. Conditiile de acasa sunt greu de imaginat, insa ea a reusit sa isi gaseasca refugiul in kaiac-canoe.

Citește și

Sportul este modalitatea ei de a se deconecta de realitatea dura in care traieste zi de zi, iar la doar un an dupa ce a inceput sa practice acest sport, a castigat locul 1 la o competitie locala. Mica campioana isi doreste sa faca performanta, nu isi doreste sa fie privita cu mila, ci cu respect castigat prin munca depusa: „Eu nu cred ca banii ma fac om, ci munca!”.

Aseara, ea a trait in fata telespectatorilor clipa ei de fericire, care o va ajuta sa mearga mai departe pe drumul ales si sa demonstreze intregii lumi ca este o adevarata campioana, i s-a oferit un moment care poate pentru unii oameni pare banal, insa pentru ea reprezinta intreg universul.

FULLSCREEN
Sportul este modalitatea prin care se deconecteaza de realitatea dura. La numai 13 ani este o adevarata luptatoare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies