O comedie de oameni mari: Videochat!

O comedie de oameni mari: Videochat!
Citeste mai mult despre: videochat, serial Videochat,
Data publicarii: 19 Iunie 2020
Data actualizare: 19 Iunie 2020
O comedie de oameni mari: Videochat! O poveste urbană, cu un business neconvențional, un om de afaceri descurcăreț, o tânără aparent naivă, dar care joacă după propriile reguli și un scenariu care nu va avea nicio reținere în a aborda subiecte care pot părea tabu în societate.

 

Diana Roman (Nina), Andi Vasluianu (Andrei) și Marius Florea Vizante (domnul Popovici) intră în pielea personajelor și, în același timp, în lumea unei industrii online: videochat-ul.

Nina este o tânără moldoveancă, educatoare la grădiniță, care rămâne fără job din cauza pandemiei. Andrei are un studio de videochat și, cu fler și dorința de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că acolo e jobul potrivit pentru ea.

Totul se complică atunci când primul “client” al Ninei este domnul Popovici, tatăl unuia dintre copiii de la grădinița unde lucrează ea. Povestea se dezvoltă de la un episod la altul, abordând subiecte de actualitate și pe alocuri sensibile cu un umor al situației abordat foarte bine din scenariu.

Videochat. O comedie de oameni mari.

Sâmbăta, ora 24:00 la PRO TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies