Andrei 

Data publicarii: 14 Septembrie 2016
Data actualizare: 16 Septembrie 2016

"Am avut o copilarie fericita! Cand eram copil, eram toata ziua pe strada, la scaldat sau in ciresul vecinilor cu cei trei frati mai mici si cu ceilalti copii. Nu am avut posibilitati financiare foarte ridicate, dar niciodata nu am simtit ca imi lipseste ceva. Toate jucariile erau confectionate de noi (teava cu cornete, prastia, roata, sania, etc). 

Cred ca sunt o persoana care nu renunta asa usor (chiar deloc), inteligenta, care gaseste o solutie in orice situatie. Sunt destul de echilibrat si corect, nu imi place sa dezamagesc pe nimeni. Ca defecte imi spun sunt prea sigur pe mine, ca sunt foarte incapatanat. Insa ma adaptez repede oricarei activitati fizice, imi place miscarea in aer liber, am facut multe sporturi: catarat, inot, maraton montan, schi, mountain bike, triatlon, role, sah, ping pong, slackline, scuba diving." 


Q&A cu ANDREI:

- Ce alegi intre rosu si albastru? De ce?

- ALBASTRU. Pentru mine simbolizeaza libertate, imi place sa ma simt liber. Cand ma catar pe munte, obiectivul meu este sa ajung tot mai aproape de cer. Iar cand cerul nu este innorat, este albastru :)

- Un film in fata televizorului sau o seara cu gasca in club? De ce?

- O seara cu gasca la o bere/activitate sportiva, orice in afara de cluburi. Nu imi plac cluburile.

- Sarmale sau fructe de mare? De ce?

- Sarmale, pentru ca nu arata dubios. 

- Iti faci prieteni usor sau stai retras si analizezi? De ce?

- Imi fac prieteni foarte usor. Desi cataratul/mersul pe munte pare o activitate solitara, nu este asa. Am mers chiar si cu 200 oameni pe munte.

- Spui verde in fata ce te deranjeaza sau explici politicos? 

- Depinde foarte mult de situatie. Lucrurile importante prefer sa le spun verde in fata, pentru a nu crea confuzii. Verde in fata, dar intr-un mod politicos.

- Preferi munca de echipa sau sa ii directionezi incet-incet catre obiectivele tale? De ce?

- Este foarte greu sa faci un lucru singur. Prefer munca de echipa catre obiectivele mele sau alte altcuiva. Imi place sa ajut oamenii si cu cat ajuti mai multi oameni in realizarea obiectivelor lor, cu atat ai mai multi posibili sustinatori pentru obiectivele tale.

- Insula pustie sau munte? De ce?

- Clar munte! Pe munte este posibil sa mai intalnesti oameni….desi in ultima vreme….of! Muntii au zidit peste temelia pe care parintii mei au pus-o. Pe munte te poti transforma, inveti multe. (mai mult de cat ti-ai putea imagina vreodata). Fiecare experienta este unica.

- Urmezi decizia grupului sau preferi sa iei decizia pentru grup?

- Imi place sa las grupul sa decida, dar intre solutiile pe care le dau eu :)) Glumesc. Decizia grupului este cea mai importanta. Dar daca grupul nu poate sa decida, imi asum riscul si decid eu. Desi uneori este un risc foarte mare asumat, este mai bine sa mergi intr-o directie decat sa te blochezi la o rascruce.

- Faci planuri si le impartasesti sau lucrezi de unul singur pentru obiectivele tale?

- Nu imi place sa fac planuri! Sunt un tip foarte spontan si am prieteni la fel de spontani ca mine. Imi place sa gasesc oameni care au acelasi obiectiv ca al meu si sa mergem impreuna spre atingerea lui.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies